2017

Disney i Sister Act 2 encapçalen els premis ROMASAURE 2017. Disney apareix en les tres categories. Tot i conformar-se amb el ROMASAURE DE PLATA DEL JURAT, també aconsegueix el ROMASAURE DE PLATA DEL PÚBLIC i el ROMASAURE DE BRONZE GENT DE L'HI-FI. Sister Act 2 obté el GRAN PREMI ROMASAURE DEL JURAT i el ROMASAURE DE BRONZE DEL PÚBLIC.

El fet de participar molts artistes als números de Disney i Sister Act 2, ha fet que no poguessin sumar més vots aquests números en no poder votar-se els números en els quals es participa. Aquest fet ha provocat que el número més votat en la categoria ROMASAURE GENT DE L'HI-FI hagi estat Kenny Loggins i el segon Mojinos Escozíos. Disney queda tercer. Aquesta categoria ha estat molt ajustada la votació, essent 6, 5 i 4 les votacions dels tres primers.

La categoria ROMASAURE DEL PÚBLIC també ha estat disputadíssima, tenint el GRAN PREMI ROMASAURE DEL PÚBLIC compartit entre RIO 2 i Queen amb 17 vots, aconseguint-ne 16 l'esmentat Disney i un altre cop compartit el premi ROMASAURE DE BRONZE DEL PÚBLIC entre Sister Act 2 i Taylor Swift, amb 14 vots. Ed Sheran ha quedat fora del podi amb 13 vots.

Per segon any consecutiu, les votacions s'han realitzat de manera online, des de la pàgina web www.isona.org i en enllaços a les xarxes socials.

 


  Gran premi Romasaure del Jurat

Sister Act 2 - Joyful joyful

Romasaure de Plata

Disney - Medley


GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Kenny Loggins - Footlose

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Mojinos Escozíos - Las niñas de la Salle

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Disney - Medley


GRAN Premi Romasaure del Públic

Rio 2 - Beautiful creatures

Queen - Another the bites of dust

Romasaure DE PLATA del Públic

Disney - Medley

Romasaure De bronze del Públic

Sister Act 2 - Joyful joyful

Taylor Swift - Shake it off


Romasaure del Jurat 2017

Es té en compte l'estil i originalitat de la cançó, la composició de grup i individual, la coreografia dels artistes, l'atrezzo damunt l'escenari, el vestuari i complements dels participants així com l'antelació en inscriure el número a l'organització de l'Hi-Fi.

Categoria 'Gent de l´Hi-Fi'_  14 participants
Categoria 'Públic'_ 46 participants comptant 'Gent de l´Hi-Fi' menors de 16 anys

Gràcies a tots per participar!!!!