2016

El Gran Premi Romasaure del Jurat recau sobre l'actuació de Jennifer López amb el seu 'Ain't your mama', destacant el muntatge del número, el vestuari i l'atrezzo, a més a més, iniciant part de la seva actuació a l'entrada del Festival repartint als assistents un paper amb una cita (vegeu imatge de la dreta). També aconsegueixen el Romasaure de Plata Gent de l'Hi-Fi, quedant-se a un sol punt del primer lloc.

Bruno Mars aconsegueixen el Romasaure de Plata i el Gran Premi Romasaure Gent de l'Hi-Fi, aquest últim per un punt de marge sobre el segon, convertint-se en els altres triomfadors d'aquests Premis Romasaure 2016.

Aqua s'emporta el Romasaure de Bronze Gent de l'Hi-Fi, disputant de valent la categoria Gran Premi Romasaure del Jurat i a un punt del Romasaure de Bronze Gent de l'Hi-Fi.

En la categoria del públic és on han saltat les sorpreses per part dels assistents al Festival, emportant-se el Gran Premi Romasaure del Públic l'actuació de SIA amb la cançó 'Cheap thrills'; el Romasaure de Plata del Públic ha estat concedit a la doble actuació d'Enrique Iglesias + Lo Pau de Ponts amb les cançons 'Duele el corazón' i 'La nòvia estiueja a Salou'; i el Romasaure de Bronze del Públic ha estat per a M.O.R. amb 'Zumba'. Ha estat una categoria disputadíssima, doncs Aqua s'ha quedat a un punt d'entrar al calaix de guardonats i Shakira a quatre punts.

Recordar-vos que per primer cop la participació en aquests premis ha estat únicament mitjançant un formulari a través del web www.isona.org i la seva xarxa social Facebook, i aprofito per agrair des d'aquí la vostra participació.

 


  Gran premi Romasaure del Jurat

Jennifer López - Ain't your mama

Romasaure de Plata

Bruno Mars - Uptown funk


GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Bruno Mars - Uptown funk

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Jennifer López - Ain't your mama

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Aqua - Barbie girl


GRAN Premi Romasaure del Públic

SIA - Cheap thrills

Romasaure DE PLATA del Públic

Enrique Iglesias - Duele el corazón
+ Lo Pau de Pons - La nòvia estiueja a Salou

Romasaure De bronze del Públic

M.O.R. - Zumba


Romasaure del Jurat 2016

Es té en compte l'estil i originalitat de la cançó, la composició de grup i individual, la coreografia dels artistes, l'atrezzo damunt l'escenari, el vestuari i complements dels participants així com l'antelació en inscriure el número a l'organització de l'Hi-Fi.

Categoria 'Gent de l´Hi-Fi'_  13 participants
Categoria 'Públic'_ 70 participants comptant 'Gent de l´Hi-Fi' menors de 16 anys

Gràcies a tots per participar!!!!