2015

Kiss arrasa i obté els màxims guardons en les tres categories: Gran Premi Romasaure del Jurat, Gran Premi Romasaure Gent de l'Hi-Fi i Gran Premi Romasaure del Públic, demostrant que va protagonitzar un fi d'hi-fi espectacular.

El Romasaure de Plata del Jurat va estar compartit per les actuacions de Cindy Lauper i Cher, dues actuacions molt completes amb ball, vestuari i atrezzo.

El Romasaure de Plata Gent de l'Hi-Fi el van obtenir les monges de La Cubana amb 'Catequesis Rock' i el Bronze Gent de l'Hi-Fi també va estar repartit entre l'altra triomfadora dels premis, Cindy Lauper, i el mix de Locomía i Blues Brothers.

La resta de premis en la categoria del Públic van decantar-se per la vessant festiva i divertada, en proclamar-se guardonats Raffaella Carrá amb la cançó 'Fiesta' i Pimpinela amb 'La familia' com a mereixedors dels premis Romasaure de Plata i de Bronze del Públic, respectivament.


  Gran premi Romasaure del Jurat

Kiss - I was made for lovin' you

Romasaure de Plata

Cindy Lauper - Girls just want to have fun
Cher - The shoop shoop song (it's in his kiss)


GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Kiss - I was made for lovin' you

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

La Cubana - Catequesis rock

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Cindy Lauper - Girls just want to have fun
Locomía - Blues Brothers


GRAN Premi Romasaure del Públic

Kiss - I was made for lovin' you

Romasaure DE PLATA del Públic

Raffaella Carrá - Fiesta

Romasaure De bronze del Públic

Pimpinela - La familia


Membres del Jurat 2015

El jurat serà secret. Estarà format per membres amb més de 10 anys de participació al Festival Escala en Hi-Fi més el Lluís Isanta com a fundador dels premis Romasaure i webmaster del web www.isona.org. El sistema de votació és la suma de les puntuacions dels diferents membres, que votaran en solitari i entregaran el full de les votacions a l´organització del premi: www.isona.org. Les puntuacions van del 5 al 10. Es té en compte l´estil i originalitat de la cançó, la composició de grup i individual, la coreografia dels artistes, l´atrezzo sobre l´escenari, el vestuari i complements dels participants així com l´antelació a l´hora d´inscriure el número a l´organització de l´Hi-Fi.

Categoria 'Gent de l´Hi-Fi'_  16 participants
Categoria 'Públic'_ 83 participants comptant 'Gent de l´Hi-Fi' menors de 16 anys

Gràcies a tots per participar!!!!