2014

Per primer cop els premis 'Gran Premi Romasaure del Jurat' i 'Romasaure de Plata' queden deserts en solidaritat amb els tres números que no es van poder fer a causa del mal temps i la pluja que va caure i no va deixar acabar l'Hi-Fi.

Miley Cyrus amb la cançó 'Can't be tamed' s'ha proclamat com a triomfadora dels premis en encapçalar el 'Gran Premi Romasaure' tant en categoria de gent de l'Hi-Fi com en la del públic, aquest últim empatat amb la sorpresa de la nit: Ivan Zayás amb la cançó 'Yo no soy camarero, soy socorrista.

Els demés guardons van ser repartits, aconseguint Bruno Mars amb 'Treasure' el 'Romasaure de Plata de la gent de l'Hi-Fi' i Fergie amb 'Be italian' la tercera posició. En la categoria del públic va aconseguir la segona posició Melody amb la cançó 'Todos me miran' i la tercera plaça va ser per Beyoncé amb 'Love on top'.


  Gran premi Romasaure del Jurat

desert (en solidaritat als 3 números que no es van poder fer a causa del mal temps)

Romasaure de Plata

desert (en solidaritat als 3 números que no es van poder fer a causa del mal temps)


GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Miley Cyrus - Can't be tamed

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Bruno Mars - Treasure

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Fergie - Be italian


GRAN Premi Romasaure del Públic

Miley Cyrus - Can't be tamed
Ivan Zayas - Yo no soy camarero, soy socorrista

Romasaure DE PLATA del Públic

Melody - Todos me miran

Romasaure De bronze del Públic

Beyoncé - Love on top


Membres del Jurat 2014

El jurat serà secret. Estarà format per membres amb més de 10 anys de participació al Festival Escala en Hi-Fi més el Lluís Isanta com a fundador dels premis Romasaure i webmaster del web www.isona.org. El sistema de votació és la suma de les puntuacions dels diferents membres, que votaran en solitari i entregaran el full de les votacions a l´organització del premi: www.isona.org. Les puntuacions van del 5 al 10. Es té en compte l´estil i originalitat de la cançó, la composició de grup i individual, la coreografia dels artistes, l´atrezzo sobre l´escenari, el vestuari i complements dels participants així com l´antelació a l´hora d´inscriure el número a l´organització de l´Hi-Fi.

Categoria 'Gent de l´Hi-Fi'_  16 participants
Categoria 'Públic'_ 94 participants comptant 'Gent de l´Hi-Fi' menors de 16 anys

Gràcies a tots per participar!!!!