2012

'Stronger' versionat per Glee obté el 'Gran Premi Romasaure del Jurat' i el 'Romasaure de Bronze Gent de l´Hi-Fi' compartit amb Glee i la seva versió d''Uptown girl' .
El 'Romasaure de Plata' se l'emporta Banghra amb 'My own way'.
L'altra triomfadora ha estat Beyoncé vs José Mota amb el mix 'Single ladies (Put a ring on it)', que s'emporta el 'Gran Premi Romasaure Gent de l'Hi-Fi' i el 'Romasaure de Plata del Públic'.
La sorpresa la donen els Pecos amb la cançó 'Háblame de ti', que obté el 'Gran Premi Romasaure del Públic' amb una diferència aclaparadora de vots.
Circo Real amb la 'Cançó dels elefants' obtenen 2 guardons: el 'Romasaure de Bronze del Públic' i el 'Romasaure de Plata Gent de l´Hi-Fi', aquest últim compartit amb el Club Super 3 i la cançó 'Uh! Oh! No tinc por'.

Destacar la dura competència enguany, on només els Pecos en els 'Romasaure del Públic' ha obtingut una majoria destacada. En la categoria 'Gent de l'Hi-Fi', on el nombre de votants és reduït, només un vot ha separat tots els participants, compartint el 2n. i 3r. premi i, fins i tot, altres números quedant-se fora del podi només per un vot de diferència.

Un total de 22 participants en la categoria Gent de l´Hi-Fi i 139 en la categoria de públic.
   


  Gran premi Romasaure del Jurat

Glee - Stronger

Romasaure de Plata

Banghra - My own way


GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Beyoncé vs José Mota - Single ladies (Put a ring on it)

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Club Super 3 - Uh! Oh! No tinc por
Circo Real - La cançó dels elefants

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Glee - Stronger
Glee - Uptown girl


GRAN Premi Romasaure del Públic

Pecos - Háblame de ti

Romasaure DE PLATA del Públic

Beyoncé vs José Mota - Single ladies (Put a ring on it)

Romasaure De bronze del Públic

Circo Real - La cançó dels elefants


Membres del Jurat 2012

El jurat serà secret. Estarà format per 5 membres amb més de 10 anys de participació al Festival Escala en Hi-Fi. El sistema de votació és la suma de les puntuacions dels diferents membres, que votaran en solitari i entregaran el full de les votacions a l´organització del premi: www.isona.org. Les puntuacions van del 5 al 10. Es té en compte l´estil i originalitat de la cançó, la composició de grup i individual, la coreografia dels artistes, l´atrezzo sobre l´escenari, el vestuari i complements dels participants així com l´antelació a l´hora d´inscriure el número a l´organització de l´Hi-Fi.

Categoria 'Gent de l´Hi-Fi'_  22 participants
Categoria 'Públic'_ 139 participants comptant 'Gent de l´Hi-Fi' menors de 16 anys

Gràcies a tots per participar!!!!