hi-fisonenc


Persona arrelada parcial o totalment a la vila d´Isona i habitual col.laborador/a del festival escala en hi-fi.

 

           Esperant que aquest sigui un lloc on quedi reflectida la història del Festival, he decidit fer aquest web aprofitant que aquest any es cel.lebren 30 edicions, la primera de les quals l´any 1976 (no comptant la de l´any anterior, realitzada entre la gent d´Isona i la de Juneda).

           Aquest web té com a objectiu documentar a totes aquelles persones que han participat en aquest Festival al llarg dels seus 30 anys d´història. Sovint la gent es pregunta qui és aquell o aquella noia, altres cops es surt disfressat o fins i tot de manera indirecta... i després de 30 anys de Festival és evident que hi ha molta gent que ha participat en l´Hi-Fi en els seus inicis o en el transcurs dels anys. El Festival Escala en Hi-Fi d´Isona, per tant, és un acte cultural de gran importància dins el poble, de fet és el més nombrós en quant a persones treballant i disfrutant d´aquest espectacle. Per tal de documentar tots els números he vist els vídeos i fotografies que s´han fet cada any, però dels primers anys no hi ha documentació, per tant només aquells que hi van participar se´n poden enrecordar. Estarà a disposició de tots els interessats una direcció de correu web per posar-nos en contacte i ajudar així a completar aquesta web. A més a més, a la secció Artistes, dins l´apartat  INDOCUMENTATS  hi ha tot de noms que no he pogut saber el seu  nom o simplement no sé qui és. Podeu buscar en quins números sortien i si coincideixen en algún número en el qual heu participat, podeu facilitar les dades per tal de completar aquesta història de l´Hi-Fi. És evident que una persona sola no pot saber tots els noms, de fet gràcies a gent com la Teresa, el Chema, la Moni, la Sònia, el Ramir... he pogut anar completant fins a dia d´avui el que podeu veure al web.

         Més endavant s´inclouran fotos, seccions, estadístiques, opinions, rànkings, votacions...o el que pugui arribar a ser interessant, però ara no tindrien certesa degut a la falta de dades.

        Un lloc on poder consultar aquell número que vaig fer no sé quin any amb no sé qui. O potser ja no recordes el que vas fer l´edició anterior??