El diumenge 10 de desembre 'Lleida Tv' va enregistrar al Teatre de la Passió de Cervera part de la 'Gala de Fi dŽAny', que constarà dŽuna part dedicada a lŽexhibició dŽalguns festivals dŽescala en hi-fi que se cel.lebren a les terres de Lleida.

Isona hi va participar amb la cançó 'Hard rock hallelujah' del grup Lordi (guanyadors del passat Festival dŽEurovisió), que tots vam poder disfrutar al nostre Festival dŽHi-Fi que cel.lebrem durant la festa major del poble.

Així va ser lŽexperiència:

Un cop acreditats davant el regidor de sala, van accedir als camerinos per posar-se les disfresses, fetes a mà per ells mateixos. Després, una visita a la sala de maquillatge. A quarts dŽ11 del matí van passar a la sala dŽespera, on hi havia una pantalla on es podia seguir en directe tot el que passava a lŽescenari i on van poder disfrutar dŽun càtering exquisit. Passades les 12 el regidor dŽescena va convidar al grup a passar a lŽescenari. Al no ser un programa en directe, es va repetir lŽactuació tres vegades per poder tenir més material per a fer el muntatge. Un cop finalitzat lŽenregistrament es va tornar al camerino per canviar-se i posar punt i final a aquesta experiència.

Emissió per 'Lleida Tv' la nit del 31 de desembre a lŽ1 de gener, dins la 'Gala de Fi dŽAny'.

Galeria dŽimatges

Actuació de la Gala