44è. Festival Escala

 
en Hi-Fi d´Isona

22 Agost 2019

Presentat per
Ivan Caelles i Isanta
&
Mònica Isanta i Gual

   

1ª PART

01 EL POT PETIT - Els pirates

Artistes Queralt Albich, Carla Cabecerans i Tartera, Joan Colom i Sala, Arlet Castells i Pubill, Valença Castells i Pubill, Aniol Prió i Capdevila, Àreu Puig i Colom
Any  
Descripció

02 MORAT & ÁLVARO SOLER - Yo contigo, tú conmigo

Artistes Roc Abella i Solé, Aran Albert i Carrillo, Ares Alegret i Isanta, Jordina Badia i Pubill, Magí Bertran i Val, Izan Boix i Carrillo, Ivet Caselles i Murgó, Ares Colom i Sala, Carla Corell i Ubach, Aleix Farrero, Sandra Fernandes i Buchaca, Ares de la Fuente i Cases, Marçal de la Fuente i Cases, Marc Guillamon i Sancho, Júlia Monsó i Laplaza, Laia Murgó i Marsà, Francesc Parramón i Amorós, Marc Perales i Laplaza, Sergi Perales i Laplaza, Hug Peretó i Puiggròs, Elena Pizarro i Llorens, Cèlia Pla i Farrés, Martina Prió i Capdevila, Laia Pubill i Bertran, David Tenes i Betran, Jordi Tremosa i Farràs, Alba Vidal i Puy.
Any  
Descripció

03 MIKI NÚÑEZ - La venda

Artistes Mar Alonso i Pié, Guiu Fernández i Badia, Hug Fernández i Badia, Marc Beltran i Fumàs, Òscar Boix i Grau, Blanca Caelles i Pubill, Natàlia Capdevila i Porta, Aina Casas i Canet, Enola Domínguez i Sánchez, Maria Domínguez, Marcel Farrero i Solé, Èric Fité i González, Marc Fité i González, Max Lladós i Soldevila, Clàudia Llesuy i Isanta, Oriol López, Aina Monsó i Laplaza, Gemma Palou i Grasa, Jana Peretó i Erill, Jan Pla i Farrés, Ivan Sanz i Llesuy, Júlia Visa. Pintant el mural a l'inici: Marta Badia i Cortada, Pau Badia i Cortada i Eric Domínguez i Colom.
Any  
Descripció

04 FOO FIGHTERS - Everlong

Artistes Aleix Yuste
Any  
Descripció

05 EL GRAN SHOWMAN - banda sonora

Artistes Jan Albert i Caelles, Lluís Amorós i Llorens, Paula Boix i Grau, Ricard Boixadera i Tomàs, Hug Capeta i Romero, Xènia Casas i Canet, Clàudia Corell i Ubach, Carla Eres i Bickenback, Laia Fumàs i Montoro, Nicolas Hinten, Lluc Llesuy i Isanta, Jordi Rico i Santana, Clara Sanz i Llesuy, Núria Tremosa i Farràs, Nicolau Vargas, Georgina Ventura i Masoliver.
Any  
Descripció títol original 'The greatest showman'.

06 RADIO FUTURA versió Operación Triunfo - Enamorado de la moda juvenil

Artistes Gisela Abella i Fernández, Maria Betran i Ribes, Arlet Capeta i Romero, Marta Cortadellas i Flaquer, Cristina Ferrer i Romero, Aaron Ruiz i Caelles, Daniel Sánchez i Solans, Clara Sánchez i Flaquer, Óscar Suárez i González, Aleix Yuste.
Any  
Descripció versió cantada per tots els concursants per obrir la gala 8 (14 novembre 2018) del programa Operación Triunfo 2018, un tema de 1980 de Radio Futura.

07 MABEL - Don't call me up

Artistes Laia Albert i Soriano, Roser Dalmau i Bonvehí, Anna Gasa i Mir, Aina Forns i Eres, Ariadna Llesuy i Isanta, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández, Maria Sánchez i Bertran.
Any  
Descripció

08 LADY GAGA & BRADLEY COOPER - Shallow

Artistes Estel·la Val i Torremorell, Josep Bertran i Peralba, Blanca Amorós i Llorens, Pau Badia i Cortada, Isaac Boix i Murgó, Ricard Fernández i Villanueva, Daniel Sánchez i Solans, Aleix Yuste.
Any  
Descripció de la banda sonora de la película 'Ha nacido una estrella'

 

2ª PART

09 AITANA - Vas a quedarte

Artistes Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández.
Any  
Descripció

10 GAME OF THRONES - banda sonora

Artistes Guiu Fernández i Badia, Hug Fernández i Badia, Marta Badia i Cortada, Pau Badia i Cortada, Meritxell Bernadó i Vilalta, Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Gisela Duran i Boixadera, Ivet Duran i Boixadera, Ricard Fernández i Villanueva, Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell.
Any  
Descripció sèrie de TV 'Juego de tronos'

11 JESSIE J., ARIANA GRANDE & NICKY MINAJ - Bang bang

Artistes Blanca Amorós i Llorens, Maria Beltrán i Fumàs, Carola Caelles i Gramunt, Queralt Caelles i Codinas, Andrea Isanta i Navarro, Maria Jofre i Colom, Rita Mohedano i Prado, Gala Peña i Capeta, Martina Verdaguer i Boixadós, Georgina Ventura i Masoliver.
Any  
Descripció

12 TEQUILA - Salta

Artistes Aaron Ruiz i Caelles, Daniel Sánchez i Solans, Óscar Suárez i González, Aleix Yuste, Martina Verdaguer i Boixadós, Rita Mohedano i Prado, Andrea Isanta i Navarro, Blanca Amorós i Llorens.
Any  
Descripció

13 CAN CAN

Artistes Neus Betran i Monsó, Mariona Graell i Ramon, Mònica Isanta i Gual, Laura Solans i Roya, Laura Tartera i Colom, Estel·la Val i Torremorell.
Any  
Descripció

14 SHAWN MENDES & CAMILA CABELLO - Señorita

Artistes Joel Albert i Caelles, Artús Capeta i Romero, Anna Gasa i Mir, Aina Forns i Eres, Carles Forns i Eres, Joan Forns i Eres, Ariadna Llesuy i Isanta, Pol Llesuy i Isanta, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández, Quim Sánchez i Bertran.
Any  
Descripció

15 QUEEN - Bohemian rhapsody

Artistes Ivan Caelles i Isanta, Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Daniel Sánchez i Solans.
Any  
Descripció de la banda sonora de la película 'Bohemian rhapsody'

Artistes: 122 (8 debutants).
Junta:
Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó, Laura Solans i Roya, Mònica Isanta i Gual. Assajos:  Cortinaires: José Antonio Romero i Roca, Albert Capeta i Castillo Muntatge atrezzo escenari: .