43è. Festival Escala

 
en Hi-Fi d´Isona

23 Agost 2018

Presentat per
Ivan Caelles i Isanta
&
Mònica Isanta i Gual

   

1ª PART

01 Ray Parker Jr. - Ghostbusters

Artistes Roc Abella i Solé, Aran Albert i Carrillo, Queralt Albich, Abril Bastida i Mas, Magí Bertran i Val, Izan Boix i Carrillo, Carla Cabecerans i Tartera, Arlet Castells i Pubill, Valença Castells i Pubill, Ares Colom i Sala, Lia Coma i Boixadera, Marc Guillamon i Sancho, Júlia Monsó i Laplaza, Àreu Puig i Colom.
Any  
Descripció

02 Dr. Prats - Caminem lluny

Artistes Ares Alegret i Isanta, Jordina Badia i Pubill, Laia Bastida i Mas, Ivet Caselles i Murgó, Carla Corell i Ubach, Sandra Fernandes i Buchaca, Arlet Granados i Carrera, Laia Murgó i Marsà, Elena Pizarro i Llorens, Cèlia Pla i Farrés, Laia Pubill i Bertran, Martina Romero i Verdasco, Aymar Ros, David Tenes i Betran, Jordi Tremosa i Farràs, Alba Vidal i Puy.
Any  
Descripció

03 Willy William - Ego

Artistes Mar Alonso i Pié, Marc Beltran i Fumàs, Òscar Boix i Grau, Blanca Caelles i Pubill, Natàlia Capdevila i Porta, Aina Casas i Canet, Enola Domínguez i Sánchez, Marcel Farrero i Solé, Guiu Fernández i Badia, Hug Fernández i Badia, Èric Fité i González, Marc Fité i González, Max Lladós i Soldevila, Clàudia Llesuy i Isanta, Gemma Palou i Grasa, Jaume Palou i Grasa, Jana Peretó i Erill, Jan Pla i Farrés, Aina Monsó i Laplaza, Ivan Sanz i Llesuy, Biel Saperas.
Any  
Descripció

04 The Jacksons - Blame it on the boggie

Artistes Carla Corell i Ubach, Clàudia Corell i Ubach, Abril Ubach i Pérez, Jan Ubach i Pérez, Roger Ubach i Isanta.
Any  
Descripció

05 Aitana & Ana Guerra - Lo malo

Artistes Anna Ruiz i Aubets, Míriam Ruiz i Aubets.
Any  
Descripció

06 Demi Lovato - Instruction

Artistes Laia Albert i Soriano, Roser Dalmau i Bonvehí, Aina Forns i Eres, Anna Gasa i Mir, Laia Marcet i Santana, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández, Maria Sánchez i Bertran.
Any  
Descripció

07 La La Land (BSO) - Another day of sun

  Gran premi Romasaure del Jurat

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

GRAN Premi Romasaure del Públic

Artistes Jan Albert i Caelles, Lluís Amorós i Llorens, Paula Boix i Grau, Hug Capeta i Romero, Xènia Casas i Canet, Clàudia Corell i Ubach, Carla Eres i Bickenback, Laia Fumàs i Montoro, Joan Gimó i Martínez, Nicolás Hinten, Lluc Llesuy i Isanta, Jordi Rico i Santana, Núria Sala i Hernández, Clara Sanz i Llesuy, Dalmau Saperas, Núria Tremosa i Farràs, Nicolau Vargas.
Any  
Descripció

08 La casa azul - Revolución sexual

Romasaure DE PLATA del Públic

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes Gisela Abella i Fernández, Pol Badia i Rubio, Maria Betran i Ribes, Arlet Capeta i Romero, Artús Capeta i Romero, Adrià Colom i Reche, Marta Cortadellas i Flaquer, Cristina Ferrer i Romero, Jana Jofre i Mitjana, Pol Llesuy i Isanta, Martí Monsó i Solans, Anna Puigmartí i Rodríguez, Anna Salvador i Casadevall, Clara Sánchez i Flaquer, Daniel Sánchez i Solans, Quim Sánchez i Bertran, Óscar Suárez i González, Aleix Yuste.
Any  
Descripció

09 Polònia - Medley

Romasaure De bronze del Públic

Artistes Pau Badia i Cortada, Marta Badia i Cortada, Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Marta Boix i Murgó, Gisela Boixadera i Duran, Ivet Boixadera i Duran, Sefa Canet i Ribé, Òscar Coma i Arpón, Eric Domínguez i Colom, Òscar Eroles i Peiri, Ricard Fernández i Villanueva, Mariona Graell i Ramon, Laia Grasa i Subirà, Francesc Mas i Roqueta, Patrícia Sánchez i Tello, Albert Val i Torremorell, Estel·la Val i Torremorell.
Any  
Descripció

2ª PART

10 Dua Lipa - New rules

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes Blanca Amorós i Llorens, Maria Beltran i Fumàs, Queralt Caelles i Codinas, Andrea Isanta i Navarro, Maria Jofre i Colom, Martina Verdaguer i Boixadós.
Any  
Descripció

11 Camila Cabello - Havana

Artistes Artús Capeta i Romero, Aina Forns i Eres, Carles Forns i Eres, Joan Forns i Eres, Anna Gasa i Mir, Pol Llesuy i Isanta, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández, Quim Sánchez i Bertran.
Any  
Descripció

12 Black & White - Medley

GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Artistes Neus Betran i Monsó, Gisela Boixadera i Duran, Ivet Boixadera i Duran, Mariona Graell i Ramon, Mònica Isanta i Gual, Laura Solans i Roya, Laura Tartera i Colom, Estel·la Val i Torremorell.
Any  
Descripció

13 Eleni Foureira - Fuego

Artistes Míriam Ruiz i Aubets, Anna Ruiz i Aubets, Jeannine Abella i Chica, Gisela Abella i Fernández, Patrícia Sánchez i Tello.
Any  
Descripció

14 Elvis Presley - Medley

Artistes Pol Badia i Rubio, Martí Monsó i Solans, Aaron Ruiz i Caelles, Daniel Sánchez i Solans, Óscar Suárez i González, Aleix Yuste.
Any  
Descripció

15 Mamma Mia - Honey, honey

Artistes Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández.
Any  
Descripció

16 Rosalía - Malamente

Romasaure de Plata

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes Carla Moya i Castellano, Maria Albert i Llorens, Odette Almendro i Capeta, Mar Arpón i Eres, Natàlia Caelles i Gramunt, Cristina Jofre i Mitjana, Anna Monill i González, Anna Ruiz i Aubets, Míriam Ruiz i Aubets, Joana Sánchez i Flaquer, Júlia Sánchez i Solans.
Any  
Descripció

17 The Piolin & A sound of thunder - Medley

Artistes Ivan Caelles i Isanta, Josep Bertran i Peralba, Estel·la Val i Torremorell, Mariona Graell i Ramon, Isaac Boix i Murgó, Ricard Fernández i Villanueva, Francesc Mas i Roqueta, Cristina Sala i Hernández, Patrícia Sánchez i Tello, Meritxell Ribera i Colom, Daniel Sánchez i Solans, Mireia Rico i Santana, Aina Forns i Eres, Marta Badia i Cortada, Laia Grasa i Subirà, Marta Boix i Murgó, Sefa Canet i Ribé, Jana Jofre i Mitjana, Maria Betran i Ribes
Any  
Descripció

Artistes: 142 (11 debutants).
Junta:
Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó, Laura Solans i Roya, Mònica Isanta i Gual. Assajos: Mariona Graell i Ramon (Ray Parker Jr. i Dr. Prats), Meritxell Ribera i Colom, Aina Forns i Eres, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández (Willy William), Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó (La la land). Cortinaires: Óscar Coma Arpón, Esteve Muntatge atrezzo escenari: .