42è. Festival Escala

 
en Hi-Fi d´Isona

24 Agost 2017

Presentat per
Miriam Malgrat i Coma
&
Roger Ubach i Isanta

   

1ª PART

01 Rio 2 - Beautiful creatures

GRAN Premi Romasaure del Públic

Artistes Roc Abella i Solé, Aran Albert i Carrillo, Magí Bertran i Val, Izan Boix i Carrillo, Ares Colom i Sala, Lia Coma i Duran, Martina Prió i Capdevila, Abril Bastida i Mas, Aleix Farrero, Marc Guillamon, Abril Ubach i Pérez.
Any  
Descripció

02 Txarango - Lluna a l'aigua

Artistes Ivet Caselles i Murgó, Sandra Fernándes i Buchaca, Cèlia Pla i Farrés, David Tenes i Betrán, Jordi Tremosa i Farràs, Jordina Badia i Pubill, Ares Alegret i Isanta, Laia Murgó i Marsà, Carla Corell i Ubach, Elena Pizarro i Llorens, Francesc Parramón i Amorós, Laia Pubill i Bertran, Laia Bastida i Mas, Martina Romero i Verdasco, Marc Perales i Laplaza, Aymar Ros, Alba Vidal i Puy, Jan Ubach i Pérez.
Any  
Descripció

03 Queen - Another the bites of dust

GRAN Premi Romasaure del Públic

Artistes Mar Alonso i Pie, Marc Beltran, Òscar Boix i Grau, Blanca Caelles i Pubill, Natàlia Capdevila i Porta, Aina Casas i Canet, Xènia Casas i Canet, Clàudia Corell i Ubach, Enola Domínguez i Sánchez, Carla Eres i Bickenback, Marc Farràs, Marcel Farrero i Solé, Èric Fité i González, Marc Fité i González, Laia Fumàs i Montoro, Max Lladós i Soldevila, Clàudia Llesuy i Isanta, Aina Monsó i Laplaza, Gemma Palou i Grasa, Jaume Palou i Grasa, Jana Peretó i Erill, Jan Pla i Farrés, Sandra Presas i Fusta, Ivan Sanz i Llesuy, Núria Tremosa i Farràs, Júlia Visa.
Any  
Descripció

04 Karina - Las flechas del amor

Artistes Teresa Aubets i Tarrés, Anna Ruiz i Aubets, Odette Almendro i Capeta, Andrea Codina i Fernández, Anna Monill i González.
Any  
Descripció

05 Glee - Toxic

Artistes Blanca Amorós i Llorens, Maria Beltran, Queralt Caelles i Codinas, Artús Capeta i Romero, Carles Forns i Eres, Andrea Isanta i Navarro, Maria Jofre i Colom, Pol Llesuy i Isanta, Rita Mohedano i Prado, Quim Sánchez i Bertran, Martina Verdaguer i Boixadós
Any  
Descripció

06 Ed Sheeran - Shape of you

Artistes Anna Albert i Llorens, Jan Albert i Caelles, Lluís Amorós i Llorens, Paula Boix i Grau, Ricard Boixadera i Tomàs, Carola Caelles i Gramunt, Hug Capeta i Romero, Carlota Codina i Fernández, Joan Gimó i Martínez, Nicolas Hinten, Robert Jofre i Colom, Lluc Llesuy i Isanta, Martina Mohedano i Prado, Marina Pardo, Valença Parramón i Amorós, Jordi Rico i Santana, Alexandra Ros, Anna Ros, Núria Sala i Hernández, Clara Sanz i Llesuy.
Any  
Descripció

07 Sílvia Pérez Cruz - Vestida de nit

Artistes Josep Bertran i Peralba, Estel·la Val i Torremorell
Any  
Descripció

08 Disney - Medley

Romasaure de Plata

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes Gisela Abella i Fernández, Jeannine Abella i Chica, Ares Alegret i Isanta, Mar Alonso i Pié, Pol Badia i Rubio, Sefa Canet i Ribé, Albert Capeta i Castillo, Eric Domínguez i Colom, Enola Domínguez i Sánchez, Òscar Eroles i Peiri, Sandra Fernandes i Buchaca, Nadir Fernández, Jonatan Gázquez i Mouktadibillah, Yolanda Grau, Clàudia Llesuy i Isanta, Martí Monsó i Solans, Jana Peretó i Erill, Jan Pla i Farrés, Anna Puigmartí i Rodríguez, Aaron Ruiz i Caelles, Anna Ruiz i Aubets, Miriam Ruiz i Aubets, Daniel Sánchez i Solans, Patrícia Sánchez i Tello, Óscar Suárez i González, Alba Vidal i Puy, Blanca Caelles i Pubill.
Any  
Descripció

 

2ª PART

09 Zumba - Medley

Artistes Alícia Delgado, Anna Gasa i Mir, Aina Forns i Eres, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández.
Any  
Descripció

10 Kenny Loggins - Footlose

GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Artistes Maria Albert i Llorens, Mar Arpón i Eres, Pol Badia i Rubio, Natàlia Caelles i Gramunt, Martí Monsó i Solans, Carla Moya i Castellano, Aaron Ruiz i Caelles, Anna Ruiz i Aubets, Daniel Sánchez i Solans, Joana Sánchez i Flaquer, Óscar Suárez i González, Aleix Yuste.
Any  
Descripció

11 Mojinos escozíos - Las niñas de la Salle

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Artistes
Any Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Eric Domínguez i Colom, Òscar Eroles i Peiri, Jonatan Gázquez i Mouktadibillah, Lluís Isanta i Eroles.
Descripció

12 Flashdance - Maniac

Artistes Gisela Abella i Fernández, Elka Alarcón, Maria Betran i Ribes, Arlet Capeta i Romero, Marta Cortadellas i Flaquer, Cristina Ferrer i Romero, Jana Jofre i Mitjana, Anna Puigmartí i Rodríguez, Anna Salvador i Casadevall, Clara Sánchez i Flaquer.
Any  
Descripció

13 Taylor Swift - Shake it off

Romasaure De bronze del Públic

Artistes Laia Albert i Soriano, Roser Dalmau i Bonvehí, Aina Forns i Eres, Anna Gasa i Mir, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández, Maria Sánchez i Bertran, Mertixell Ribera i Colom.
Any  
Descripció

14 Pau de Ponts - A poc a poc

Artistes Isaac Boix i Murgó, Ivan Caelles i Isanta
Any  
Descripció

15 Raphael - Mi gran noche

Artistes Antoni Grasa i Llobet, Laia Grasa i Subirà, Òscar Eroles i Peiri, Adrià Fernández, Lluís Isanta i Eroles.
Any  
Descripció

16 Sister Act 2 - Joyful joyful

  Gran premi Romasaure del Jurat

Romasaure De bronze del Públic

Artistes Gisela Abella i Fernández, Jeannine Abella i Chica, Maria Albert i Llorens, Elka Alarcón, Odette Almendro i Capeta, Mar Arpón i Eres, Pol Badia i Rubio, Sefa Canet i Ribé, Cristina Ferrer i Romero, Mariona Graell i Ramon, Martí Monsó i Solans, Carla Moya i Castellano, Anna Puigmartí i Rodríguez, Aaron Ruiz i Caelles, Anna Ruiz i Aubets, Miriam Ruiz i Aubets, Daniel Sánchez i Solans, Joana Sánchez i Flaquer, Júlia Sánchez i Solans, Óscar Suárez i González, Patrícia Sánchez i Tello.
Any  
Descripció

 

Artistes: 142 (17 debutants).
Junta:
Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó, Laura Solans i Roya. Assajos: Mariona Graell i Ramon (Rio 2 & Txarango), Meritxell Ribera i Colom, Aina Forns i Eres, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández (Queen), Estel·la Val Torremorell (Ed Sheeran). Cortinaires: Óscar Coma Arpón, Marc Sirera Pomar i Cèlia Muntatge atrezzo escenari: .