41è. Festival Escala

 
en Hi-Fi d´Isona

25 Agost 2016

Presentat per
Miriam Malgrat i Coma
&
Roger Ubach i Isanta

   

1ª PART

01 Els germans Kratt

Artistes Roc Abella i Solé, Aran Albert i Carrillo, Àlex Bazán i Durany, Magí Bertran i Val, Izan Boix i Carrillo, Ivet Caselles i Murgó, Ares Colom i Sala, Lia Coma i Duran, Sandra Fernándes i Buchaca, Arlet Granados i Carrera, Cèlia Pla i Farrés, Martina Prió i Capdevila, Roger Rico i Santana, David Tenes i Betran, Jordi Tremosa i Farràs.
Any  
Descripció

02 Club Súper 3 - Arkandú + Som un equip

Artistes ARKANDÚ: Mar Alonso i Pié, Jordina Badia i Pubill, Laia Bastida i Mas, Ariadna Berengué i Monsó, Òscar Boix i Grau, Aina Casas i Canet, Aina Monsó i Laplaza, Jaume Palou i Grasa, Francesc Parramón i Amorós, Jana Peretó i Erill, Elena Pizarro i Llorens, Jan Pla i Farrés, Laia Pubill i Bertran, Ivan Sanz i Llesuy. SOM UN EQUIP: Ares Alegret i Isanta, Blanca Caelles i Pubill, Natàlia Capdevila i Porta, Carla Corell i Ubach, Enola Domínguez i Sánchez, Marcel Farrero i Solé, Èric Fité i González, Marc Fité i González, Max Lladós i Soldevila, Clàudia Llesuy i Isanta, Gerard Mesas i Corral, Laia Murgó i Marsà, Gemma Palou i Grasa.
Any  
Descripció

03 Zara Larsson - Lush life

Artistes Anna Albert i Llorens, Júlia Bazán i Durany, Paula Boix i Grau, Carola Caelles i Gramunt, Xènia Casas i Canet, Carlota Codina i Fernández, Clàudia Corell i Ubach, Carla Eres i Bickenback, Ivet Fité i González, Martina Mohedano i Prado, Valença Parramon i Amorós, Núria Sala i Hernández, Clara Sanz i Llesuy, Núria Tremosa i Farràs.
Any  
Descripció

04 Sia - Cheap thrills

GRAN Premi Romasaure del Públic

Artistes Laia Albert i Soriano, Roser Dalmau i Bonvehí, Aina Forns i Eres, Anna Gasa i Mir, Ariadna Llesuy i Isanta, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández, Maria Sánchez i Bertran.
Any  
Descripció

05 Shakira i Carlos Vives - La bicicleta

Artistes Jeannine Abella i Chica, Javier González i Conde, Gisela Fernández i Abella, Clàudia Colom i Reche, Carla Homs, Dúnia Isanta i Paradís, Marta Morera, Anna Puigmartí i Rodríguez, Anna Ruiz i Aubets, Míriam Ruiz i Aubets, Patrícia Sánchez i Tello, Ares Alegret i Isanta, Mar Alonso i Pié, Blanca Caelles i Pubill, Natàlia Capdevila i Porta, Enola Domínguez i Sánchez, Sandra Fernándes i Buchaca, Clàudia Llesuy i Isanta, Jana Peretó i Erill, Alba Vidal i Puy.
Any  
Descripció

06 La patrulla canina

Artistes Isaac Boix i Murgó, Eva Carrillo i Jordana, Òscar Eroles i Peiri, Mariona Graell i Ramon, Lluís Isanta i Eroles, Aida Masip i Sánchez, Laura Tartera i Colom.
Any  
Descripció

07 Aqua - Barbie girl

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes Gisela Fernández i Abella, Maria Betran i Ribes, Arlet Capeta i Romero, Marta Cortadellas i Flaquer, Cristina Ferrer i Romero, Jana Jofre i Mitjana, Martí Monsó i Solans, Anna Puigmartí i Rodríguez, Anna Salvador i Casadevall, Clara Sánchez i Flaquer.
Any  
Descripció

2ª PART

08 M.O.R. - Zumba

Romasaure De bronze del Públic

Artistes Carmen Abella i Macià, Eva Carrillo i Jordana, Meritxell Carrillo i Jordana, Roser Dalmau i Bonvehí, Aina Forns i Eres, Anna Gasa i Mir, Laia Grasa i Subirà, Carla Homs, Ariadna Llesuy i Isanta, Aida Masip, Marta Morera, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Cristina Sala i Hernández.
Any  
Descripció

09 Justin Timberlake - Can't stop the feeling

Artistes Blanca Amorós i Llorens, Maria Beltran, Queralt Caelles i Codinas, Maria Jofre i Colom, Rita Mohedano i Prado, Gemma Puig i Arocas, Martina Verdaguer i Boixadós, Artús Capeta i Romero, Carles Forns i Eres, Joan Forns i Eres, Pol Llesuy i Isanta, Joaquim Sánchez i Bertran.
Any  
Descripció

10 Enrique Iglesias - Duele el corazón

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes Jan Albert i Caelles, Lluís Amorós i Llorens, Ricard Boixadera i Tomàs, Hug Capeta i Romero, Nicolas Hinten, Joan Gimó i Martínez, Robert Jofre i Colom, Lluc Llesuy i Isanta, Adrià Peretó i Erill, Jordi Rico i Santana.
Any  
Descripció

+ Lo Pau de Pons - La nòvia estiueja a Salou

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes Ivan Caelles i Isanta, Laia Grasa i Subirà, Jordi Grasa i Subirà, Isaac Boix i Murgó, Meritxell Carrillo i Jordana, Izan Boix i Carrillo, Aran Albert i Carrillo, Jan Albert i Caelles, Lluís Amorós i Llorens, Ricard Boixadera i Tomàs, Hug Capeta i Romero, Nicolas Hinten, Joan Gimó i Martínez, Robert Jofre i Colom, Lluc Llesuy i Isanta, Adrià Peretó i Erill, Jordi Rico i Santana.
Any  
Descripció

11 Jennifer López - Ain't your mama

  Gran premi Romasaure del Jurat

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Artistes Maria Albert i Llorens, Odette Almendro i Capeta, Mar Arpón i Eres, Natàlia Caelles i Gramunt, Andrea Codina i Fernández, Patrícia Ferrer i Romero, Cristina Jofre i Mitjana, Carla Moya i Castellano, Anna Monill i González, Anna Ruiz i Aubets, Joana Sánchez i Flaquer, Marc Capdevila i Canadell, Genís Coma i Bertran, Ricard Monill i González, Sergi Moya i Castellano.
Any  
Descripció

12 Còmics show - La rebequeta

Artistes Mariona Graell i Ramon, Laura Tartera i Colom, Aida Masip i Sánchez, Eva Carrillo i Jordana, Isaac Boix i Murgó, Òscar Eroles i Peiri, Lluís Isanta i Eroles.
Any  
Descripció

13 Bruno Mars - Uptown funk

Romasaure de Plata

GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Artistes Adrià Colom i Reche, Martí Monsó i Solans, Aaron Ruiz i Caelles, Daniel Sánchez i Solans, Óscar Jesús Suárez i González.
Any  
Descripció

14 Little mix - Black magic

Artistes Jeannine Abella i Chica, Gisela Fernández i Abella, Carla Homs, Dúnia Isanta i Paradís, Anna Puigmartí i Rodríguez, Anna Ruiz i Aubets, Míriam Ruiz i Aubets, Patrícia Sánchez i Tello, Marc Badia i Rubio, Eric Domínguez i Colom, Nadir Fernández, Jonatan Gázquez i Mouktadibillah.
Any  
Descripció

Artistes: XX (16 debutants).
Junta:
Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó, Laura Solans i Roya. Assajos: Mariona Graell i Ramon & Gemma Santos i Pascual (Els germans Kratt i Súper 3), Maria Betran i Ribes & Jana Jofre i Mitjana (Zara Larsson), Ivet Duran i Boixadera (Justin Timberlake), Laia Grasa i Subirà (Enrique Iglesias). Cortinaires: Òscar Coma i Arpón & Esteban Muntatge atrezzo escenari: Ramon Jofre i Abella & .