39è. Festival Escala

 
en Hi-Fi d´Isona

28 Agost 2014

Presentat per
Jordi Cabré i Trias
&
Roger Ubach i Isanta

   

1ª PART

00 Peret - El mig amic (Homenatge a Peret)

Artistes Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Albert Val i Torremorell, Jordi Grasa i Subirà, Pau Badia i Cortada, Ricard Fernández i Villanueva.
Any  
Descripció

01 Club Super 3 - Connectem

Artistes Sandra Fernandes i Buchaca, David Tenes i Betrán, Arlet Granados i Carrera, Roger Rico i Santana, Antia González i Fariñas, Jordi Tremosa i Farràs, Elena Pizarro i Llorens, Natàlia Capdevila i Porta, Jana Peretó i Erill, Mar Alonso i Pie, Blanca Caelles i Pubill, Alba Vidal i Puy, Laia Pubill i Bertran, Jordina Badia i Pubill, Marc Fité i González, Èric Fité i González, Carla Corell i Ubach, Ivan Sanz i Llesuy, Ares Alegret i Isanta, Aina Casas i Canet.
Any  
Descripció

02 Catalunya Ràdio - Cançó optimista

Artistes Hug Capeta i Romero, Clàudia Llesuy i Isanta, Lluc Llesuy i Isanta, Lluís Amorós i Llorens, Anna Albert i Llorens, Marcel Farrero i Solé, Núria Sala i Hernández, Enola Domínguez i Sánchez, Jordi Rico i Santana, Laia Fumàs i Montoro, Sandra Presas i Fusta, Carla Eres i Bickenback, Clàudia Corell i Ubach, Gemma Palou i Grasa, Núria Tremosa i Farràs, Xènia Casas i Canet, Joan Gimó i Martínez, Robert Jofre i Colom.
Any  
Descripció

03 Enrique Iglesias i Gente de Zona - Bailando

Artistes Pol Llesuy i Isanta, Joan Forns i Eres, Carles Forns i Eres, Artús Capeta i Romero, Xavier Cabré i Badia, Adrià Peretó i Erill, Nil Albert i Caelles, Jan Albert i Caelles, Ricard Boixadera i Tomàs
Any  
Descripció

04 Shakira - La la la

Artistes Júlia Bazán i Durany, Andrea Isanta i Navarro, Martina Verdaguer i Boixadós, Blanca Amorós i Llorens, Ivet Fité i González, Dina Pop, Carola Caelles i Gramunt, Laia Marcet i Santana, Clara Sanz i Llesuy, Rita Mohedano i Prado, Paula Boix i Grau, Carlota Codina i Fernández, Gemma Puig i Arocas, Maria Bertran.

Any  
Descripció

05 Pharrell Williams - Happy

Artistes Laia Albert i Soriano, Maria Marcet i Santana, Maria Sánchez i Bertrán, Aïna Forns i Eres, Ariadna Llesuy i Isanta, Cristina Sala i Hernández, Cristina Gimó i Martínez, Mireia Rico i Santana, Meritxell Ribera i Colom, Roser Dalmau i Bonvehí, Anna Gasa i Mir, Aixa Fité i González, Laia Moya i Castellano, Lluc Llesuy i Isanta, Clara Sanz i Llesuy.
Any  
Descripció

06 Jarcha - Sin whatsapp, sin whatsapp

Artistes Lluís Isanta i Eroles, Laura Tartera i Colom, Vanesa Benet i Cirera, Óscar Eroles i Peiri, Marc Cirera i Porta.
Any  
Descripció

07 Lhassa - El desierto

Artistes Ivet Duran i Boixadera.
Any  
Descripció

08 Beyoncé - Love on top

Romasaure De bronze del Públic

Artistes Anna Ruiz i Aubets, Miriam Ruiz i Aubets, Odette Almendro i Capeta, Patrícia Ferrer i Romero, Carla Moya i Castellano, Natàlia Caelles i Gramunt, Andrea Codina i Fernández.
Any  
Descripció

09 Iván Zayas - Yo no soy camarero, soy socorrista

GRAN Premi Romasaure del Públic

Artistes Marc Badia i Rubio, Jeannine Abella i Chica, Carla Homs, Eric Fité i González, Marc Fité i González, Clàudia Llesuy i Isanta, Jana Peretó i Erill, Ivan Sanz i Llesuy, Enola Domínguez i Sánchez, Blanca Caelles i Pubill, Jordina Badia i Pubill, Yolanda González i Canes, Yolanda Grau, Sefa Canet i Ribé, Dúnia Isanta i Paradís, Patrícia Sánchez i Tello, Josep Bertrán i Peralba, Isaac Giralt i Lahosa, Estel·la Val i Torremorell, Esther Esteban, Aixa Fité i González, Ariadna Llesuy i Isanta, Meritxell Ribera i Colom, Dolores Fariñas.
Any  
Descripció

10 Kate Hudson - Cinema italiano

Artistes Mariona Graell i Ramon, Benet Serra i Reche, Adrià Colom i Reche, Martí Monsó i Solans, Daniel Sánchez i Solans, Enric Says i Llagostera, Júlia Sánchez i Solans, Joana Sánchez i Flaquer, Maria Albert i Llorens, Mar Arpón i Eres, Anna Monill i González, Cristina Jofre i Mitjana.
Any  
Descripció

 

2ª PART

 

11 Conchita Wurst - Rise like a phoenix

Artistes Isaac Giralt i Lahosa
Any  
Descripció

12 Lorena - Land of 1000 dances

Artistes Dúnia Isanta i Paradís, Jeannine Abella i Chica, Gisela Fernández i Abella, Gemma Bastida i Domingo, Arlet Capeta i Romero, Marta Cortadellas i Flaquer, Cristina Ferrer i Romero, Carla Homs, Clara Sánchez i Flaquer.
Any  
Descripció

13 La terrasseta de Preixens - Corrido de la rotonda de Sant Martí

Artistes Óscar Eroles i Peiri, Lluís Isanta i Eroles, Marc Cirera i Porta, Mariona Graell i Ramon, Vanesa Benet i Cirera, Laura Tartera i Colom.
Any  
Descripció

14 Beyoncé - Crazy in love

Artistes Gisela Fernández i Abella, Elka Alarcón, Maria Betran i Ribes, Arlet Capeta i Romero, Marta Cortadellas i Flaquer, Cristina Ferrer i Romero, Jana Jofre i Mitjana, Anna Puigmartí i Rodríguez, Anna Salvador i Casadevall, Clara Sánchez i Flaquer.
Any  
Descripció

15 Bruno Mars - Treasure

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Artistes Martí Monsó i Solans, Daniel Sánchez i Solans, Benet Serra i Reche, Adrià Colom i Reche, Enric Says i Llagostera, Júlia Sánchez i Solans.
Any  
Descripció

16 Fergie - Be italian

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes Ivet Durán i Boixadera, Ariadna Vigueras i Bohigas, Clàudia Vigueras i Bohigas, Esther Esteban, Miriam Ruiz i Aubets, Estel·la Val i Torremorell.
Any  
Descripció

17 Melody - Todos me miran

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes Jeannine Abella i Chica, Gisela Fernández i Abella, Clàudia Colom i Reche, Carla Homs, Patrícia Sánchez i Tello.
Any  
Descripció

18 Miley Cyrus - Can't be tamed

GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

GRAN Premi Romasaure del Públic

Artistes Joana Sánchez i Flaquer, Mar Arpón i Eres, Carla Moya i Castellano, Andrea Codina i Fernández, Maria Albert i Llorens, Anna Ruiz i Aubets, Anna Monill i González, Cristina Jofre i Mitjana, Patrícia Ferrer i Romero, Natàlia Caelles i Gramunt, Odette Almendro i Capeta, Roger Ubach i Isanta.
Any  
Descripció

Artistes: 132 ( 17 debutants).
Junta:
Laura Solans i Roya, Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó. Assajos: Laura Solans i Roya, Mariona Graell i Ramon, Anna Santana i Ros, Miriam Ruiz i Aubets, Anna Ruiz i Aubets. Cortinaires: Xavier Parés i Solà, David Fité i Arrèbola. Ajudant decorats: Ramon Jofre i Abella.