38è. Festival Escala

en Hi-Fi d´Isona

22 d'Agost 2013

Presentat per Teresa Oromí i Puig i Antoni Grasa i Llobet

   

1ª PART

01 - Abella Maia - Maia

Artistes_ Mar Alonso i Pié, Jordina Badia i Pubill, Blanca Caelles i Pubill, Aina Casas i Canet, Carla Corell i Ubach, Marcel Farrero i Solé, Marc Fité i Gonzàlez, Eric Fité i Gonzàlez, Clàudia Llesuy i Isanta, Gemma Palou i Grasa, Jaume Palou i Grasa, Jana Peretó i Erill, Elena Pizarro i Llorens, Ivan Sanz i Llesuy, Alba Vidal i Puy.
Any_
Descripció_

02 - Els Catarres - Rock and roll

Artistes_ Anna Albert i Llorens, Lluís Amorós i Llorens, Hug Capeta i Romero, Xènia Casas i Canet, Clàudia Corell i Ubach, Laia Fumàs i Montoro, Joan Gimó i Martínez, Robert Jofre i Colom, Lluc Llesuy i Isanta, Martina Mohedano i Prado, Valença Parramon i Amorós, Gala Pascuet i Borrell, Sandra Presas i Fusta, Laia Presas, Jordi Rico i Santana, Núria Tremosa i Farràs.
Any_
Descripció_

03 - Raffaella Carrá - Qué dolor! _ Explota mi corazón

Romasaure De bronze del Públic

Artistes_ Jan Albert i Caelles, Nil Albert i Caelles, Blanca Amorós i Llorens, Júlia Bazan i Durany, Paula Boix i Grau, Ricard Boixadera i Tomàs, Xavier Cabré i Badia, Artús Capeta i Romero, Carola Caelles i Gramunt, Queralt Caelles i Codinas, Carlota Codina i Fernández, Ivet Fité i Gonzàlez, Pol Llesuy i Isanta, Laia Marcet i Santana, Adrià Peretó i Erill, Dina Pop, Clara Sanz i Llesuy.
Any_
Descripció_

04 - One Directon - One way or another

Artistes_ Laia Albert i Soriano, Aixa Fité i Gonzàlez, Aina Forns i Eres, Anna Gasa i Mir, Ariadna Llesuy i Isanta, Maria Marcet i Santana, Laia Moya i Castellano, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Maria Sánchez i Bertran.
Any_
Descripció_ programa TV3 TAGS

05 - Musical Forever Youn - Medley

Artistes_ Dolors Abella i Guàrdia, Josep Bertran i Peralba, Ivet Duran i Boixadera, Ricard Fernández i Villanueva, Mònica Isanta i Gual, Josep Lluís Muñoz i Díaz, Albert Val i Torremorell.
Any_
Descripció_

06 - Dando la nota - Bellas final

Artistes_ Elka Alarcón, Maria Betran i Ribes, Arlet Capeta i Romero, Marta Cortadellas i Flaquer, Cristina Ferrer i Romero, Gisela Fernández i Abella, Cristina Gimó i Martínez, Jana Jofre i Mitjana, Nara Pascuet i Borrell, Anna Salvador i Casadevall, Clara Sánchez i Flaquer.
Any_
Descripció_

07 - Celia Cruz - La vida es un carnaval

Artistes_ Laura Tartera i Colom, Vanesa Benet i Cirera, Mariona Graell i Ramon, Gemma Ribó i Ros, Daniel Sánchez i Solans, Martí Monsó i Solans, Benet Serra i Reche, Lluís Isanta i Eroles, Óscar Eroles i Peiri, Marc Cirera i Porta.
Any_
Descripció_

08 - Celine Dion & Anastacia - You shook me all night long

Artistes_ Miriam Ruiz i Aubets, Anna Ruiz i Aubets, Odette Almendro i Capeta, Genís Coma i Bertran, Jonatan Gázquez i Mouktadibillah.
Any_
Descripció_

09 - Dinamita pa los pollos - Toro mecánico

Artistes_ Natàlia Caelles i Jové, Mercè Canadell, Sefa Canet i Ribé, Dani Ferreiro, Isaac Giralt i Lahosa, Yolanda Grau, Tere Lladós.
Any_
Descripció_

10 - Christina Aguilera - Candyman

GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes_ Imma Benet i Torruella, Meritxell Bernadó i Vilalta, Josep Bertran i Peralba, Mar Bohigas i Arias, Isaac Boix i Murgó, Ivan Caelles i Isanta, Anna del Pozo, Ivet Duran i Boixadera, Óscar Eroles i Peiri, Ricard Fernández i Villanueva, Jonatan Gázquez i Mouktadibillah, Jordi Grasa i Subirà, Laia Grasa i Subirà, Adrià Malgrat i Farreres, Josep Lluís Muñoz i Díaz, Oriol Ubasart, Albert Val i Torremorell, Estel·la Val i Torremorell, Ariadna Vigueras i Bohigas, Clàudia Vigueras i Bohigas, Pau Badia i Cortada.
Any_
Descripció_

 

2ª PART

11 - Michel Teló - Bara Bere

Artistes_ Gemma Bastida i Domingo, Marc Cirera i Porta, Murilo de Souza i Oliveira, Verónica González i Conde, Álex Viera.
Any_
Descripció_

12 - Mali Vanili - Espanya carinyo lo nostre no funciona

Artistes_ Ivan Caelles i Isanta, Josep Bertran i Peralba, Meritxell Bernadó i Vilalta, Óscar Eroles i Peiri, Albert Val i Torremorell, Jordi Grasa i Subirà.
Any_
Descripció_

13 - Lady Gaga - Telephone

  Gran premi Romasaure del Jurat

GRAN Premi Romasaure del Públic

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Artistes_ Maria Albert i Llorens, Odette Almendro i Capeta, Mar Arpón i Eres, Natàlia Caelles i Gramunt, Andrea Codina i Fernández, Patrícia Ferrer i Romero, Jordi Grasa i Subirà, Cristina Jofre i Mitjana, Anna Monill i González, Carla Moya i Castellano, Anna Ruiz i Aubets, Joana Sánchez i Flaquer.
Any_
Descripció_

14 - Laura María Larrea - La morena de mi copla

Artistes_ Jeannine Abella i Chica, Antoni Benet i Guàrdia, Joan Bertran i Cuders, Isidre Casamajó i Lloret, Joan Pascuet, Josep Bohé i Parramon, Joan Parramon i Jou.
Any_
Descripció_

15 - Icona pop versus Mario Vaquerizo - I love it

Artistes_ Anna del Pozo, Miriam Ruiz i Aubets, Ivan Caelles i Isanta, Jonatan Gázquez i Mouktadibillah, Adrià Malgrat i Farreres, Montse Martín i Vigatà, Miriam Quero i Gramunt, Oriol Ubasart, Anna Ruiz i Aubets, Jordi Grasa i Subirà, Laia Grasa i Subirà, Verónica González i Conde, Mar Bohigas i Arias, Ariadna Vigueras i Bohigas, Clàudia Vigueras i Bohigas.
Any_
Descripció_

16 - Glee - Old time rock & roll danger zone

Romasaure de Plata

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes_ Adrià Colom i Reche, Martí Monsó i Solans, Daniel Sánchez i Solans, Enric Says i Llagostera, Benet Serra i Reche, Aaron Ruiz i Caelles.
Any_
Descripció_

17 - María Jesús y su acordeón - El baile de los pajaritos

Artistes_ Gemma Ribó i Ros, Mariona Graell i Ramon, Vanesa Benet i Cirera, Laura Tartera i Colom, Óscar Eroles i Peiri, Lluís Isanta i Eroles.
Any_
Descripció_

18 - Major Lazer - Watch out for this

Artistes_ Imma Benet i Torruella, Clàudia Colom i Reche, Anna Dzenik, Dúnia Isanta i Paradís, Patrícia Sánchez i Tello.
Any_
Descripció_

19 - Loreen - Euphoria

Artistes_ Mònica Isanta i Gual, Ivan Caelles i Isanta.
Any_
Descripció_

20 - PSY - Gangnam style

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes_ Isaac Boix i Murgó, Maria Albert i Llorens, Odette Almendro i Capeta, Mar Arpón i Eres, Natàlia Caelles i Gramunt, Andrea Codina i Fernández, Patrícia Ferrer i Romero, Cristina Jofre i Mitjana, Anna Monill i González, Carla Moya i Castellano, Anna Ruiz i Aubets, Joana Sánchez i Flaquer.
Any_
Descripció_

Artistes: 141 ( 16 debutants).
Junta:
Laura Solans i Roya, Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó. Assajos: Laura Solans i Roya, Mariona Graell i Ramon, Anna Santana i Ros, Jeannine Abella i Chica, Estel·la Val i Torremorell. Cortinaires: Roger Ubach i Isanta, Marc Sirera i Pomar. Ajudant decorats: Ramon Jofre i Abella.