37è. Festival Escala

en Hi-Fi d´Isona

23 d'Agost 2012

Presentat per Teresa Oromí i Puig

   

1ª PART

01 - Club Super 3 - Uh! Oh! No tinc por!

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Artistes_ Verònica González i Conde, Clàudia Llesuy i Isanta, Carla Eres i Bickenback, Núria Tremosa i Farràs, Sandra Presas i Fusta, Anna Albert i Llorens, Martina Mohedano i Prado, Gala Pascuet i Borrell, Blanca Caelles i Pubill, Gemma Palou i Grasa, Clàudia Corell i Ubach, Xènia Cases i Canet, Aina Cases i Canet, Laia Fumàs i Montoro, Laia Presas, Jana Peretó i Erill, Valença Parramon i Amorós, Lluc Llesuy i Isanta, Lluís Amorós i Llorens, Marcel Farrero i Solé, Joan Gimó i Martínez, Ivan Sanz i Llesuy, Hug Capeta i Romero, Jordi Rico i Santana, Jaume Palou i Grasa, Robert Jofre i Colom.
Any_
Descripció_

02 - Beyoncé versus José Mota - Single ladies (Put a ring on it)

GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes_ Martina Verdaguer i Boixadós, Maria Jofre i Colom, Queralt Caelles i Codinas, Rita Mohedano i Prado, Laia Marcet i Santana, Carlota Codina i Fernández, Ivet Fité i González, Gemma Puig i Arocas, Clara Sanz i Llesuy, Carola Caelles i Gramunt, Paula Boix i Grau, Blanca Amorós i Llorens, Júlia Bazan i Durany, Pol Llesuy i Isanta, Artús Capeta i Romero, Carles Forns i Eres, Joan Forns i Eres, Nil Albert i Caelles, Jan Albert i Caelles, Adrià Peretó i Erill, Ricart Boixadera i Tomàs.
Any_
Descripció_

03 - James Brown - I feel good

Artistes_ Ariadna Llesuy i Isanta, Aina Forns i Eres, Dina Pop, Meritxell Ribera i Colom, Mireia Rico i Santana, Maria Sánchez i Bertran, Anna Gasa i Mir, Jana Jofre i Mitjana, Laia Moyà i Castellano, Maria Marcet i Santana, Laia Albert i Soriano, Nara Pascuet i Borrell, Roser Dalmau i Bonvehí, Aixa Fité i González, Genís Bastida i Domingo, Joel Albert i Caelles, Josep Bertran i Monsó, Blai Monsó i Solans.
Any_
Descripció_

04 - Efecto pasillo - Pan y mantequilla

Artistes_ Ivan Caelles i Isanta, Miriam Ruiz i Aubets, Óscar Eroles i Peiri, Javier González i Conde.
Any_
Descripció_

05 - Paulina Rubio - Boys will be boys

Artistes_ Flors Navarro i Tomàs, Júlia Sánchez i Solans, Núria Feliu i Torné, Miriam Quero i Gramunt, Joana Marias i Molina.
Any_
Descripció_

06 - The Black Eyed Peas - Pump it

Artistes_ Verónica González i Conde, Gemma Bastida i Domingo, Clara Bastida i Domingo, Clàudia Colom i Reche, Karla Homs, Dana Lysyk.
Any_
Descripció_

07 - Adele - Rolling in the deep

Artistes_ Miriam Ruiz i Aubets, Anna del Pozo, Gisela Duran i Boixadera, Josep Bertran i Peralba, Albert Val i Torremorell, Edu Juan i Castellví.
Any_
Descripció_

08 - Banghra - My own way

Romasaure de Plata

Artistes_ Cristina Ferrer i Romero, Arlet Capeta i Romero, Maria Betran i Ribes, Marta Cortadellas i Flaquer, Clara Sánchez i Flaquer, Gisela Fernández i Abella, Cristina Gimó i Martínez, Anna Salvador i Casadevall.
Any_
Descripció_

09 - Baccara - Sorry, I'm a lady

Artistes_ Mariona Graell i Ramon, Gemma Ribó i Ros.
Any_
Descripció_

10 - Collita pròpia - El garrotín isonenc

Artistes_ Sara Marín i Hernández, Albert Val i Torremorell, Josep Bertran i Peralba, Ricard Fernández i Villanueva, Josep Lluís Muñoz i Díaz, Edu Juan i Castellví, Francesc Martínez i Batlle, Magdalena Sobas, Mireia Martínez i Batlle, María José Gómez i Jiménez, Marta Badia i Cortada.
Any_
Descripció_

2ª PART

11 - Circo real - La cançó dels elefants

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Romasaure De bronze del Públic

Artistes_ Ivan Caelles i Isanta, Anna del Pozo, Gisela Duran i Boixadera, Jordi Grasa i Subirà, Pol Llesuy i Isanta, Martí Monso i Solans, Daniel Sánchez i Solans, Adrià Colom i Reche, Benet Serra i Reche, Aaron Ruiz i Caelles, Enric Says i Llagostera, Anna Ruiz i Aubets, Carla Moyà i Castellano, Patrícia Ferrer i Romero.
Any_
Descripció_

12 - Paloma San Basilio - Unas vacaciones

Artistes_ Laura Tartera i Colom, Mariona Graell i Ramon, Gemma Ribó i Ros, Vanesa Benet i Cirera, Óscar Eroles i Peiri, Marc Cirera i Porta, Lluís Isanta Eroles.
Any_
Descripció_

13 - Glee - Stronger

  Gran premi Romasaure del Jurat

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes_ Mar Arpón i Eres, Carla Moya i Castellano, Patrícia Ferrer i Romero, Cristina Jofre i Mitjana, Natàlia Caelles i Gramunt, Anna Monill i González, Maria Albert i Llorens, Andrea Codina i Fernández, Joana Sánchez i Flaquer, Anna Ruiz i Aubets, Odette Almendro i Capeta.
Any_
Descripció_ versió de la cançó de la cantant Kelly Clarkson fet per la serie de TV 'Glee'

14 - Bee Gees - Grease_Stayin alive

Artistes_ Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Albert Val i Torremorell, María José Gómez i Jiménez, Esther Esteban, Mireia Martínez i Batlle, Francesc Martínez i Batlle, Edu Juan i Castellví, Josep Lluís Muñoz i Díaz.
Any_
Descripció_

15 - Glee - Uptown girl

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes_ Martí Monsó i Solans, Benet Serra i Reche, Adrià Colom i Reche, Daniel Sánchez i Solans, Aaron Ruiz i Caelles, Enric Says i Llagostera, Mariona Graell i Ramon.
Any_
Descripció_ versió de la cançó del grup Westlife fet per la serie de TV 'Glee'

16 - Pecos - Háblame de ti

GRAN Premi Romasaure del Públic

Artistes_ Antoni Benet i Guàrdia, Isidre Casamajó i Lloret, Joan Bertran i Cuders, Joan Pascuet, Farrat.
Any_
Descripció_

17 - Shakira con Calle 13 - Mi gordita

Artistes_ Jeannine Abella i Chica, Yan de la Rosa, Verónica González i Conde, Gemma Bastida i Domingo, Ana Dzenik, Javier González i Conde, Marc Cirera i Porta, Jordi Mestre i Piquet.
Any_
Descripció_

18 - Pastora - Una altra galaxia

Artistes_ Natàlia Caelles i Jové, Ivan Caelles i Isanta, Lluís Isanta i Eroles.
Any_
Descripció_

19 - Glee - It's my life_Living on a prayer

Artistes_ Javier González i Conde, Jonatan Gázquez, Genís Coma i Bertran, Carlos Servós, Marc Serra i Pla, Dúnia Isanta i Paradís, Miriam Ruiz i Aubets, Anna Ruiz i Aubets, Júlia Sánchez i Solans, Odette Almendro i Capeta.
Any_
Descripció_ versions del grup Bon Jovi fets per la serie de la TV 'Glee'.

20 - Michael Teló - Ai se eu te pego

Artistes_ Jordi Grasa i Subirà, Flors Navarro i Tomàs, Clàudia Colom i Reche, Núria Feliu i Torné, Miriam Quero i Gramunt, Susanna Segú i Noray, Júlia Sánchez i Solans + els artistes de l'Hi-Fi.
Any_
Descripció_

Artistes: 142 (25 debutants).
Junta:
Laura Solans i Roya, Mariona Graell i Ramon, Estel·la Val i Torremorell, Neus Betran i Monsó. Assajos: Laura Solans, Mariona Graell, Anna Santana i Ros, Jeannine Abella i Chica, Gemma Santos i Pascual, Dúnia Isanta i Paradís, Miriam Ruiz i Aubets. Cortinaires: Roger Ubach i Isanta, Marc Sirera i Pomar. Ajudants decorats: Ramon Jofre i Abella, Josep Codina Rendé.