36è. Festival Escala

en Hi-Fi d´Isona

25 Agost 2011

Presentat per
Júlia Castellano i Arpón

   

1ª PART

01 3+2 - La cançó del Cola Cao

Artistes Clàudia Llesuy i Isanta, Martina Mohedano i Prado, Carla Eres i Bickenback, Sandra Presas i Fusta, Clàudia Corell i Ubach, Gemma Palou i Grasa, Xènia Cases i Canet, Anna Albert i Llorens, Gala Pasquet i Borrell, Lluc Llesuy i Isanta, Jordi Rico i Santana, Lluís Amorós i Llorens, Marcel Farrero i Solé, Joan Gimó i Martínez.
Any
Descripció

 

02 Shrek - Rumpels party place _ I´m a believer

Artistes Ariadna Llesuy i Isanta, Clara Sanz i Llesuy, Rita Mohedano i Prado, Tatiana Schnaider i Bickenback, Laia Moya i Castellano, Meritxell Ribera i Colom, Aina Forns i Eres, Ivet Fité i González, Paula Boix i Grau, Carola Caelles i Gramunt, Carlota Codina i Fernández, Queralt Caelles i Codinas, Laia Marcet i Santana, Martina Verdaguer i Boixadós, Maria Desumvila i Gallego, Maria Jofre i Colom, Blanca Amorós i Llorens, Pol Llesuy i Isanta, Xavier Cabré i Badia, Carles Forns i Eres, Joan Forns i Eres, Joel Albert i Caelles, Nil Albert i Caelles, Jan Albert i Caelles, Adrià Peretó i Erill, Genís Bastida i Domingo.
Any
Descripció 1a cançó del cantant Mike Simpson, i la 2a dels Smash Mouth

 

03 Mamma mia - Dancing queen _ Gimme gimme gimme

Artistes Aixa Fité i González, Maria Marcet i Santana, Mireia Rico i Santana, Roser Dalmau i Bonvehí, Laia Albert i Soriano, Maria Sánchez i Bertran, Nara Pascuet i Borrell, Jana Jofre i Mitjana, Cristina Ferrer i Romero, Maria Betran i Ribes, Clara Sánchez i Flaquer, Marta Cortadellas i Flaquer, Anna Gasa i Mir, Cristina Gimó i Martínez, Gisela Fernández i Abella, Cristina Bayer, Anna Puigmartí i Rodríguez, Anna Salvador i Casadevall.
Any
Descripció 1a cançó d´Abba i 2a d´Abba-teens

 

04 Don Omar - Taboo

Artistes Gemma Bastida i Domingo, Verónica González i Conde, Montse Ribera i Ribera, Cristina Ribera i Ribera, Sílvia Smolen, Clàudia Colom i Reche.
Any
Descripció

 

05 Polònia - La retallada _ Boi, boi, boi

Artistes Lluís Isanta i Eroles, Òscar Eroles i Peiri, Mariona Graell i Ramon, Andreu Isanta i Eroles, Laura Tartera i Colom, Vanesa Benet i Cirera, Gemma Ribó i Ros, Marc Cirera i Porta.
Any
Descripció

 

06 Mohombi - Bumpy ride

Artistes Joana Sánchez i Flaquer, Anna Ruiz i Aubets, Odette Almendro i Capeta, Maria Albert i Llorens, Júlia Francès i Vigatà, Anna Monill i González, Patricia Ferrer i Romero, Cristina Jofre i Mitjana, Mar Arpón i Eres, Andrea Codina i Fernández, Natàlia Caelles i Gramunt, Enya Fernández i Pérez, Carla Moya i Castellano.
Any
Descripció

 

07 Bruno Mars - Lazy song (official video)

  Gran premi Romasaure del Jurat

GRAN Premi Romasaure GENT de l´Hi-Fi

Romasaure DE PLATA del Públic

Artistes Martí Monsó i Solans, Adrià Colom i Reche, Benet Serra i Reche, Daniel Sánchez i Solans, Enric Says i Llagostera, Aaron Ruiz i Caelles, Sergi Espejo i Eres.
Any
Descripció

 

08 Beyoncé - Run the world (Girls)

Artistes Susanna Segú i Noray, Júlia Latorre i Feliu, Flors Navarro i Tomàs, Clàudia Colom i Reche, Montse Martín i Vigatà, Júlia Sánchez i Solans, Míriam Quero i Gramunt, Sandra Serra i Pla, Núria Feliu i Torné.
Any
Descripció

 

09 Nena Daconte - Tenía tanto que darte

Artistes Miriam Ruiz i Aubets, Patricia Sánchez i Tello, Dúnia Isanta i Paradís, Imma Benet i Torruella, Aina Pubill i Oromí, Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Jordi Grasa i Subirà, Ivan Caelles i Isanta, Óscar Eroles i Peiri.
Any
Descripció

 

2ª PART

10 The Baseballs - Umbrella

Romasaure DE PLATA GENT de l´Hi-Fi

Artistes Josep Bertran i Peralba, Isaac Boix i Murgó, Albert Val i Torremorell, Pau Badia i Cortada, Edu Juan i Castellví, Josep Lluís Muñoz i Díaz, Ricard Fernández i Villanueva.
Any
Descripció

 

11 Musicalité - 4 elementos (con Raquel del Rosario de El sueño de Morfeo)

Artistes Andreu Isanta i Eroles, Laura Tartera i Colom, Ivan Caelles i Isanta, Lluís Isanta i Eroles, Òscar Eroles i Peiri, Marc Cirera i Porta.
Any
Descripció

 

12 Els Catarres - Jennifer

GRAN Premi Romasaure del Públic

Romasaure De bronze GENT de l´Hi-Fi

Artistes Ivan Caelles i Isanta, Òscar Eroles i Peiri, Meritxell Bernadó i Vilalta, Marta Boix i Murgó, Francesc Mas i Roqueta, Jordi Grasa i Subirà, Ana del Pozo.
Any
Descripció

 

13 Jennifer Lopez - On the floor

Artistes Miriam Ruiz i Aubets, Patricia Sánchez i Tello, Dúnia Isanta i Paradís, Aina Pubill i Oromí, Imma Benet i Torruella.
Any
Descripció

 

14 The Vocapeople - Medley

Romasaure de Plata

Artistes Lluís Isanta i Eroles, Mariona Graell i Ramon, Òscar Eroles i Peiri, Laura Tartera i Colom, Vanesa Benet i Cirera, Marc Cirera i Porta.
Any
Descripció

 

15 Amy Winehouse - Back to black

Artistes Ana del Pozo, Jordi Grasa i Subirà, Albert Val i Torremorell, Josep Bertran i Peralba, Meritxell Bernadó i Vilalta.
Any
Descripció

 

16 Doblao flamenco - Poupurri

Artistes Edu Juan i Castellví, Mireia Martínez i Batlle, Sara Marín i Hernández, Josep Lluís Muñoz i Díaz, Albert Val i Torremorell, Katia Casariego, José Mª Mongay i Cantero, Mª José Gómez i Jiménez, Pau Badia i Cortada, Marta Badia i Cortada, Ricard Fernández i Villanueva.
Any
Descripció Canta Berto Romero, colaborador del programa 'Buenafuente' que emet la Sexta, dins la secció Doblao flamenco. Les cançons del poupurri són: Oliver y Benji, Inspector Gadget i David el Gnomo.

 

17 Flashdance - What a feeling

Romasaure De bronze del Públic

Artistes Jeannine Abella i Chica, Sònia Fontanet i Planella, Xavier Daniel, Farrat, Angelina Cagatrulls.
Any
Descripció cantada per Irene Cara.

 

18 The Pepper Pots - Aquí és estiu

Artistes Joana Sánchez i Flaquer, Anna Ruiz i Aubets, Patricia Ferrer i Romero, Mar Arpón i Eres, Andrea Codina i Fernández, Natàlia Caelles i Gramunt, Odette Almendro i Capeta, Maria Albert i Llorens, Anna Monill i González, Júlia Francès i Vigatà, Cristina Jofre i Mitjana, Carla Moya i Castellano / Martí Monsó i Solans, Adrià Colom i Reche, Benet Serra i Reche, Daniel Sánchez i Solans, Enric Says i Llagostera, Aaron Ruiz i Caelles, Sergi Espejo i Eres / Susanna Segú i Noray, Flors Navarro i Tomàs, Júlia Latorre i Feliu, Sandra Serra i Pla, Míriam Quero i Gramunt, Núria Feliu i Torné, Júlia Sánchez i Solans, Montse Martín i Vigatà / Verónica González i Conde, Gemma Bastida i Domingo, Cristina Ribera i Ribera, Clàudia Colom i Reche, Montse Ribera i Ribera / Dúnia Isanta i Paradís, Patricia Sánchez i Tello, Miriam Ruiz i Aubets, Imma Benet i Torruella, Aina Pubill i Oromí / Ivan Caelles i Isanta, Jeannine Abella i Chica, Marta Boix i Murgó, Francesc Mas i Roqueta / Gemma Ribó i Ros, Mariona Graell i Ramon, Lluís Isanta i Eroles, Vanesa Benet i Cirera, Óscar Eroles i Peiri, Laura Tartera i Colom, Marc Cirera i Porta, Andreu Isanta i Eroles / Ana del Pozo, Jordi Grasa i Subirà, Meritxell Bernadó i Vilalta, Josep Bertran i Peralba / Albert Val i Torremorell, Mª José Gómez i Jiménez, Pau Badia i Cortada, Katia Casariego, Mireia Martínez i Batlle, José Mª Mongay i Cantero, Sara Marín i Hernández, Marta Badia i Cortada, Josep Lluís Muñoz i Díaz, Ricard Fernández i Villanueva, Edu Juan i Castellví.
Any
Descripció cançó de l´estiu de TV3.54 artistes

 

Artistes: 130 (15 debutants)
Organització: Centre Cultural i Cimadal, Lluís Isanta i Eroles, Laura Solans i Roya, Mariona Graell i Ramon, Estel.la Val i Torremorell, Ivet Boixadera i Duran, Neus Betran i Monsó, Jeannine Abella i Chica, Sònia Fontanet i Planella.
Assajos: Laura Solans i Roya, Gemma Santos i Pascual, Jeannine Abella i Chica.
Cortines: Roger Ubach i Isanta, Marc Sirera i Pomar.