¿Sabies que... 

 

...les actuacions de l´hi-fi '84: Isabel Pantoja - El señorito, Kiss - I was made for lovin' you, La Trinca - Las hermanas Sisters i Orquesta Mondragón - Caperucita feroz van participar previament en un Concurs-Festival d´Escala en Hi-Fi cel.lebrat a Binéfar on la primera actuació esmenada va guanyar el 1r. premi?

... l´edició amb més actuacions va ser l´hi-fi '86 amb un total de 27?

... l´edició amb més participats va ser l´Hi-Fi 2010 amb un total de 160 artistes, superant els anteriors registres de 131 artistes l'edició del 2005 i de 142 la del 2008?

... l´actuació amb més artistes damunt l´escenari va ser amb la cançó 'USA for Africa´s - We are the world', de l´hi-fi '85 amb un total de 39?

...la cançó més antiga representada és troba a l´Hi-Fi 2002: 'Tango - El choclo', datada l´any 1903, tot i que no està clar l´any exacte de l´aparició d´aquesta cançó, ja que era una cançó popular i podia passar oralment de generació en generació?

... la Laura Tartera i Colom és la primera artista que arriba a les 26 participacions documentades al Festival? Altres segurament també tenen aquesta xifra o pot haver-hi algú amb més participacions, però no estan documentades per no haver-hi video o fotos.

... l´any 1983 va ser l´únic hi-fi que no es va cel.lebrar en dijous per culpa de la pluja?

... en Josep Camps i Morales, Josep Feliu i Caelles i en Jordi Lladós tenen el récord de números seguits en un mateix hi-fi (nº 12_S´alça, nº13_Dansa del sabre, nº 14_El Danubi blau, els tres de La Trinca de l´hi-fi '81), i en Lluís Caelles i Garreta va fer el mateix l´any 1989 (nº 03_Joaquín Sabina - Eva tomando el Sol, nº 04_Loquillo y los trogloditas - Besos robados, nº 05_Fairground Attraction - Perfect)?

...l'any 2014 no es va poder acabar l'Hi-Fi en posar-se a ploure per culpa d'una tormenta quan semblava que aquella nit ens salvaríem del mal temps. Ja avançada la segona part, es va girar un fort vent que va fer anular el número 17 Les beaux frères "El ball de les tovalloles" (l'havien de fer el Roger Ubach Isanta i l'Albert Capeta Castillo), ja que no es podia fer amb el vent que feia. Després començarien a arribar les primeres gotes d'aigua i finalment no es van poder fer els dos últims números 20 i 21, que es feien de manera conjunta i com a fi de l'espectacle, que eren Mali Vanili "Pujol oddity" (que havien de fer Albert Val Torremorell, Josep Bertran Peralba, Ricard Fernández Villanueva, Josep Lluís Muñoz Díaz, Mireia Martínez Batlle, Francesc Martínez Batlle, Magdalena Sobas, Katia Casariego, Marta Badia Cortada, Pau Badia Cortada i Edu Juan Castellví) i Pastorets Rock "Som de l'Oest" (l'havien de fer Isaac Boix Murgó, Josep Bertran Peralba i tota la gent de l'Hi-Fi). D'aquesta manera l'Hi-Fi va tenir un nombre de 131 artistes, que d'haver-se fet aquestes actuacions harien estat 139 en ser-hi de nous l'Albert Capeta, al nº 17, i Josep Lluís Muñoz, Mireia Martínez, Francesc Martínez, Magdalena Sobas, Katia Casariego, Marta Badia i Edu Juan en els altres dos números. Altres artistes d'aquests darrers números sí que havien sortit en alguna altra actuació.

...el 40è Hi-Fi, celebrat el 2015, va ser un remember de números fets abans del 2006?

...a l'Hi-Fi 2017 la cançó d'Ed Sheeran va ser la sisena i la de Sílvia Pérez Cruz la setena, però al DVD són al revés?

...a l'Hi-Fi 2018 va caure un fort aiguat a les 18:00 h que va fer reunir als responsables per tal de decidir si es suspenia l'Hi-Fi en estar tot moll i provocar risc elèctric amb l'equip de so i llums i en previsió de que podia tornar a ploure? Finalment es decidí fer-lo i va estar serè tota la nit.

...en no sortir en l'edició 2018, en Lluís Isanta Eroles talla una ratxa de 27 aparicions seguides a l'Hi-Fi, récord del festival. El seu primer hi-fi va ser l'any 1991 i no se'n va perdre cap fins el 2017.

... Amb la participació a l'Hi-Fi 2018, la Laura Tartera Colom porta 31 edicions, récord en l'apartat absolut i femení del festival. Aquesta web posa el fons de la pàgina de cada artista d'un color segons els anys que hi ha participat. Cada cinc anys de participació canvia de color. La Laura és la primera en assolir el color blau cel a la seva pàgina d'artista.

...Amb l'Hi-Fi 2018, l'Óscar Eroles Peiri porta participant en 28 edicions, essent el participant masculí amb més participacions al festival. Fins ara compartia aquesta estadística amb en Lluís Isanta Eroles, que enguany no hi ha participat.