Notícies Temporada 2019/20

(aquí trobaràs l´actualitat informativa del FS Conca Dellà: premsa regional, circulars federació, lesionats, sancionats,...)

DATA MITJÀ INFORMATIU

NOTÍCIA

     
     
21/02/20 isona.org El Conca, en l'entrenament habitual dels divendres, per celebrar el carnestoltes entrenen disfressats
08/02/20 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 14  
- El Conca trenca la ratxa de 4 derrotes seguides fora de casa, deixant el récord en 4.
- El Conca talla la ratxa negativa de 5 partits seguits sense guanyar fora de casa: 1 empat i 4 derrotes.
- Tot i la victòria, el Conca retalla distàncies però no li serveix per pujar en la classificació, mantenint-se en la 5è posició.
- Les 3 victòries aconseguides aquesta temporada fora de casa han estat per la mínima.
- Amb la baixa del Sergi, només Jan, Joel, Joni i Óscar han disputat els 14 partits de Lliga amb l'equip.
- Jonatan amplia la ratxa de partits seguits marcant: 11 (9 de lliga i 2 de copa) anotant 23 gols.
- Jonatan amplia la ratxa de partits seguits marcant en partits de lliga: 9 amb 18 gols.
- Jonatan desfà l'empat amb Javi de partits seguits marcant fora de casa: 5 marcant 10 gols.
- Javi iguala Inur en targetes grogues: 5.
- Javi veu la primera vermella de l'equip a la Lliga. Joni n'havia vist una en partit de Copa.
08/02/20 isona.org JORNADA 14  Excel·lent victòria del Conca a la pista del líder Calaf per 1 gol a 2 en el primer partit de la segona volta. Partit disputadíssim, els locals van anar al descans amb mínim avantatge d'un gol. Als cinc minuts de la represa, Joni igualaria el marcador. Quedant un minut pel final, Joel faria el gol de la victòria, que no va sentar gens bé ni als jugadors ni l'afició local, acabant el partit amb un expulsat per banda. Victòria de prestigi per mirar cap amunt i asustar als rivals.
01/02/20 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 13  
- El Conca amplia el récord negatiu de la temporada de 5 partits seguits sense guanyar a domicili: 1 empat i 4 derrotes.
- El Conca amplia el récord negatiu de derrotes seguides fora de casa: 4 partits.
- El Conca aconsegueix el récord de més gols marcats fora de casa, tot i no servir-li per puntuar: 5 gols. Anteriorment havia marcat 3 gols fora de casa en tres partits.
- El Conca aconsegueix el récord de més gols rebuts fora de casa: 6, superant els 5 d'Anglesola.
- El Conca aconsegueix el récord de més gols entre els dos equips fora de casa: 11. L'anterior eren els 8 de l'Anglesosa - Conca (5-3).
- El Conca torna a la pitjor classificació de la temporada: 5è.
- Jonatan supera el seu propi récord (3) de gols marcats fora de casa: 4.
- Jonatan es queda sol en el rànquing de més partits seguits marcant, que compartia amb Javi: 10 partits seguits (comptant Lliga i 2 de Copa) on ha anotat 22 gols i també en el rànquing de partits seguits marcant de Lliga: 8 partits anotant 17 gols.
- Jonatan iguala a Javi en el récord de partits seguits marcant fora de casa: 4, anotant 9 gols. Javi n'ha fet 5.
01/02/20 isona.org JORNADA 13  El Conca encaixa una dolorosa derrota a la pista del Montgai, cuer de la classificació, en el partit ajornat del cap de setmana passat. És la quarta derrota seguida a domicili. El Conca es va presentar amb només un canvi, tot i que els locals també en tenien pocs. Tot i així, el Conca va anar per feina i va obrir als tres minuts el marcador amb gol de Joni. Al minut els locals van aconseguir igualar el partit, però al minut onze el Conca anotava tres gols més que semblaven encarar el partit, anotant dos gols més el Joni i un el Sergi. Els locals van retallar distàncies abans d'arribar al descans. Tot i el còmode avantatge no semblava pas que la segona meitat seria tant fatídica. Als quatre minuts, els locals van igualar el partit. Ja entrada la segona meitat el Montgai va posar-se al capdavant en el marcador per primera vegada i faltant dos minuts per la fi va tancar el seu compte anotador amb un gol més. Joni, també faltant dos minuts, va retallar les distàncies però el Conca acabaria perdent un partit que s'havia de guanyar si es vol aspirar a estar a dalt de tot. Amb aquest partit es tanca la primera volta.
18/01/20 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 12  
- El Conca amplia la ratxa de victòries a casa a la Lliga: 5. Iguala els 5 que portava fins ara sumant la Copa: 4 de Lliga i 1 de Copa, el segon de Copa, també jugat a casa, es va perdre.
- El Conca amplia el récord de partits seguits sense perdre a casa a la Lliga: 5 victòries i 1 empat. Iguala el récord comptant els partits de Copa: 4 de Lliga (3 victòries i 1 empat) i la victòria de Copa de la primera ronda.
- El Conca deixa per primer cop la porteria a 0 a casa.
- Ha estat el partit amb menys gols entre els dos equips a casa: 3, tots marcats pel Conca. Supera els 4 del partit de la jornada 01 davant el Calaf (2-2).
- Jonatan iguala la ratxa de partits seguits marcant a la Lliga que tenia Javi (7 i 11 gols): 7 (13 gols).
- Jonatan iguala la marca de Javi (9 i 15 gols) de partits seguits marcant comptant la Copa: 9 i 18 gols.
- Jonatan amplia la seva ratxa de 6 partits seguits de Lliga a casa marcant: 10 gols, tots els partits de Lliga jugats fins el moment.
- Jonatan amplia el récord de partits seguits jugats a casa marcant comptant els dos de Copa: 8 amb 15 gols.
18/01/20 isona.org JORNADA 12  Victòria del Conca a casa per 3 gols a 0 davant La Ràpita. El Conca continua ferm a casa, on només ha deixat escapar un empat i ha aconseguit cinc victòries a la Lliga. És el primer partit a casa que deixa la porteria a 0, tal com va fer a casa de la EF Cervera B a la jornada 02. Els visitants es van presentar amb només un canvi, però el Conca també n'anava just, amb tan sols dos canvis. Tot i això, no va poder obrir el marcador fins l'últim minut de la primera part, amb gol de Joni. Ja entrada la segona part, aconseguiria dos gols en quatre minuts, obra de Javi i Joel, per deixar els tres punts a casa. Van anotar la Triple J: Joni, Javi i Joel.
16/01/20 isona.org El CF Montgai accepta la petició del FS Conca d'Allà d'ajornar el partit de la jornada 13 que havien de disputar a domicili el dissabte 25 de gener a les 16:00h perquè es celebra sant Sebastià a La Posa. El partit s'ha asignat per recuperar-lo el dia 1 de febrer a les 16:00h, cap de setmana que no hi ha partits de la lliga.
16/01/20 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 09  
- El Conca amplia la ratxa negativa de partits seguits sense guanyar: 3 derrotes.
- El Conca amplia la ratxa negativa de partits seguits sense guanyar a fora: 1 empat i 3 derrotes.
- El Conca amplia la ratxa negativa de partits seguits perduts: 3.
- El Conca amplia la ratxa negativa de partits seguits perduts a fora: 3.
- El Conca iguala la ratxa de partits amb més gols marcats fora de casa: 3.
- El Conca supera la marca negativa de més gols encaixats fora de casa: 5, superant els 4 rebuts a Térmens i Alcarràs.
- Ha estat el partit jugat fora de casa amb més gols entre els dos equips: 8, superant els 7 de Térmens (4-3).
- El Conca iguala la derrota amb més gols de diferència fora de casa: 2.
- Jonatan fa el récord de la temporada de més gols en un partit fora de casa: 3.
- Jonatan, amb el hat-trick, es posa pitxitxi de l'equip a la Lliga amb 15 gols. Fins ara ho era el Javi amb 13 gols. Comptant la Copa ja era pitxitxi amb 12 i en haver-ne anotat 5 a la Copa i el Javi 13 i +3 en aquesta competició.
- Javi veu aturada la seva ratxa de partits seguits marcant: 9 (15 gols) comptant els dos de Copa i 7 (11 gols) comptant només partits de Lliga.
- En canvi, Jonatan continua ampliant el seu récord personal de partits seguits marcant: 8 (17 gols) comptant els dos de Copa i 6 (12 gols) partits comptant només els de Lliga.
- Javi també veu tallada la ratxa de gols marcats en partits seguits fora de casa: 4 partits (5 gols).
16/01/20 isona.org JORNADA 09  Derrota del Conca per 5 gols a 3 a la pista de l'Anglesola, en partit recuperat de la jornada 09 i jugat aquest dijous a dos quarts de deu. Dinàmica negativa, en ser el tercer partit seguit perdut i també el tercer partit seguit perdut fora de casa. Els locals es van avançar amb dos gols en només tres minuts de joc. Joni va reduir distàncies als nou minuts. Avançada la primera meitat, els locals van tornar a ampliar el marcador amb un gol. I, novament Joni, tornava a escurçar les distàncies abans d'arribar al descans. A la represa, els locals van escapar-se definitivament en el marcador amb dos gols més. A poc pel final, Joni anotaria el seu tercer gol per tancar el marcador final del partit.
  isona.org El partit que s'havia de disputar el dia 25
11/01/20 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 11  
- El Conca encaixa el record de la temporada de 2 partits seguits perduts i també de 2 partits seguits sense guanyar: aquest i l'anterior a casa de Copa.
- El Conca amplia el récord de 3 partits seguits sense guanyar fora de casa: 1 empat i 2 derrotes.
- El Conca estableix el récord de la temporada de 2 partits seguits perduts fora de casa.
- El Conca iguala el partit fora de casa amb més gols en contra: 4.
- El Conca obté la pitjor classificació de la temporada: el 5è lloc. Té un partit pendent de disputar que el podria situar 2n.
- És la derrota per més gols de diferència fora de casa aquesta temporada: 2.
- Javi amplia la ratxa a 9 partits seguits marcant: 7 de lliga i 2 de copa, amb 15 gols. El segueix Jonatan amb 7 partits: 5 de lliga i 2 de copa i 14 gols.
- Javi amplia el record de 4 partits seguits marcant fora de casa: 5 gols.
11/01/20 isona.org JORNADA 11  El Conca perd a la pista de l'Alcarràs per 4 gols a 2 un partit que semblava que no se li escaparia. Ben aviat Javi va posar el primer gol i uns minuts més tard Jonatan semblava encarrilar el partit, però els locals van retallar distàncies per anar als vestidors amb mínim avantatge forani. Només iniciar-se la segona part, els locals van empatar el partit. Els visitants van tenir un munt d'ocasions que no van acabar materialitzant. Els locals, amb un equip de jugadors joves i un camp molt gran van fer la resta per poder anotar dos gols més i privar de la victòria al Conca, que ha perdut els dos últims partits com a visitant i perd una posició a la taula.
05/01/20 isona.org ESTADÍSTIQUES COPA LLEIDA FS vuitens  
- El Conca tanca la seva participació a la Copa Lleida en caure a vuitens davant el FS Linyola. A setzens havia eliminat el CFS Tremp. Es la segona participació del club a la Copa Catalunya FS Copa Lleida Futbol Sala de la temporada 2013/14, en que també va disputar 1a ronda, setzens i va caure a vuitens.
- És el primer partit de la temporada que perd a casa.
- És el partit que s'ha encaixat més gols en contra a casa: 10.
- És el partit amb més gols a casa entre els dos equips: 14.
- Javi porta 8 partits seguits anotant, augmentant aquest récord de la temporada comptant partits de lliga (6) i copa (2).
- Joni augmenta el récord de partits seguits marcant a casa: 7, tots els disputats. Javi també ha marcat en tots els partits, però un no va jugar-lo i es queda amb 6.
05/01/20 isona.org COPA LLEIDA FS vuitens  El Conca planta cara al FS Linyola, el segon millor equip de la província segons la categoria que juga, la 3a divisió nacional, i aguanta fins al minut 40. Els linyolencs van començar autoritaris i es van avançar amb un 0 a 3. El Conca, amb tant sols un minut, va anotar dos gols quan en quedaven uns cinc per arribar a la mitja part, obra de Javi i Joni, per posar els nervis als visitants, que van quedar sorpresos del potencial del Conca. Així van haver d'apretar encara més per poder tornar a distanciar-se amb dos gols. Però el Conca no es rendia i un altra vegada Joni, amb una espectacular volea després d'una sacada de córner, va anotar per establir el 3 a 5 al marcador abans d'anar al descans. A la represa van tornar a anotar els visitants al primer minut. Joel va anotar el quart gol dels locals, evidenciant als foranis, clars favorits de l'eliminatòria, que no tindrien la victòria tan fàcil com haurien pogut preveure tot i anotar el setè gol minuts més tard. Símptoma d'això són el munt de faltes que van haver de fer i, fins i tot, rebent l'expulsió d'un jugador. Minuts després Joni també veuria una segona targeta groga i seria expulsat. Tots dos equips no van poder anotar mentre estaven en superioritat arran de les expulsions. A partir d'aquesta expulsió, el Conca es va veure més minvat i el Linyola va poder maquillar el resultat amb tres gols més. Orgull d'equip d'equip i bon partit davant un equip quatre categories superior. Al final foto de família entre els dos equips.
24/12/19 isona.org Felicitació de Nadal del FS Conca d'Allà

21/12/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 10  
- El Conca iguala el resgistre d'aquesta temporada de 3 partits seguits guanyats, però aquest cop hi ha un partit de Copa i 2 de Lliga.
- El Conca amplia el récord de la temporada de victòries a casa: 5, 4 de Lliga i 1 de Copa.
- El Conca amplia la ratxa de partits guanyats a casa de Lliga: 4.
- El Conca amplia la ratxa de partits sense perdre a casa, de fet encara no ha perdut aquesta temporada: 6, amb 5 victòries i 1 empat (1 victòria era en partit de Copa).
- El Conca amplia la ratxa de partits seguits sense perdre a casa en partit de Lliga: 1 empat i 4 victòries.
- El Conca iguala el récord de la temporada de més gols a favor a casa: 7.
- El Conca, tot i tenir una excel·lent classificació, sent 4t, és manté en la seva pitjor classificació aquesta temporada, i té un partit menys, el de la jornada anterior que va quedar ajornat.
- El Conca iguala la victòria amb més gols de diferència a favor a casa: 5.
- Javi augmenta el récord de la temporada de partits seguits marcant: 7, anotant a les jornades 3, 4, 5, 6, 7, setzens de copa i 10. La jornada 08 no va jugar i la 09 es va ajornar.
- Joni augmenta el récord de partits seguits marcant a casa: 6. Les jornades 1, 3, 6, setzens de copa, 8 i 10)
 
21/12/2019 isona.org JORNADA 10  El Conca tomba al líder Fonollosa B i li endosa una golejada de 7 gols a 2. Els visitants van avançar-se només iniciar-se el matx, amb un gol al primer minut. Poc després, Joni feia l'empat i a pocs segons per arribar al descans, Javi va capgirar el marcador per arribar al descans amb avantatge. A la represa Joel i Sergi van augmentar les distàncies. L'equip forani va marcar un segon gol, però el Conca va respondre amb tres gols més als últims cinc minuts, obra d'Inur i Joni per partida doble. Lamentar la lesió a la primera part de Murilo. El Conca, amb un partit menys, continua quart a la taula classificatòria.
20/12/2019 isona.org Després de l'entrenament del divendres, el FS Conca d'Allà celebra el sopar de Nadal al Cafè Modern. Tota la plantilla hi era present, amb la resta de directiva, a excepció de la presidenta. Es va fer l'amic invisible entre els comensals.

11/12/2019 isona.org Al Conca li toca la grossa en el sorteig dels vuitens de Copa Lleida Futbol Sala al tocar-li el FS Linyola, el segon millor equip de la província (després del Futsal Lleida), i que milita a la Tercera Divisió Nacional i a hores d'ara està en la seva lliga com a colíder. Per tant, el Conca se les veurà amb un equip que es troba quatre categories per sobre. El partit està previst disputar-se el 4 de gener.
10/12/2019 isona.org JORNADA 09  S'ajorna el partit previst inicialment el dissabte 14 a les 15:00h en no disposar l'Anglesola del seu pavelló. L'Anglesola va demanar jugar a casa nostra per aquest motiu i així no ajornar el partit, canviant l'ordre del terreny de joc, i el Conca va proposar jugar-lo el mateix dissabte a les 19:00 h. Però finalment l'Anglesola ha decidit ajornar el partit.
02/12/2019 isona.org

Nova secció:                 Cartellera

30/11/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 08  
- El Conca porta 3 victòries seguides a casa, 4 comptant el partit de Copa.
- El Conca porta 4 partits seguits sense perdre a casa: 3 victòries i 1 empat. 5 comptant la victòria de Copa.
- Ha estat el partit amb menys gols en contra a casa: 1.
- Iguala el resultat de la jornada 06 amb la victòria amb més gols de diferència a casa: 5.
- Joni ha marcat a tots els partits a casa: 5 amb 9 gols. 4 de Lliga i 1 de Copa.
- Inur augmenta la classificació de targetes grogues: 5.
- Óscar arriba als 200 partits amb l'equip, el que més vegades a vestit la samarreta del Conca.
30/11/2019 isona.org JORNADA 08  El Conca torna a jugar en menys de vint hores després del partit de Copa Lleida d'ahir, aquesta vegada de nou en partit de Lliga també disputat com a local i davant el Dynamo Cervera Futsal, aconseguint la victòria per 6 gols a 1 davant un equip de la part baixa de la classificació. Amb gols de Joni, Inur i Óscar es va arribar al descans amb marge suficient. A la represa els visitants van escurçar distàncies, però els locals van tornar a fer tres gols més, obra Joel i dos més de Joni per signar un nou 'hat-trick' també aconseguit la nit anterior. El Conca escala fins la tercera posició en no jugar el seu partit el líder Calaf, que cau a la cuarta plaça en no fallar cap dels equips davanters. Destacar l'Óscar, que sumant les dues etapes del Club, arriba als 200 partits amb l'equip.
29/11/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES COPA LLEIDA FS setzens  
- El Conca ha disputat cinc derbis oficials com a local davant el Tremp i ha guanyat els cinc.
- Els quatre anteriors eren de Lliga, aquest és el primer de Copa.
- Javi porta 6 partits seguits marcant: 5 de lliga i aquest de copa, en total 12 gols.
- Javi i Joni han marcat als 4 partits jugats a casa: 3 de lliga i 1 de copa. Javi n'ha fet 9 i Joni 6.
- Més gols encaixats a casa: 4.
- Partit amb més gols entres els dos equips a casa: 10.
29/11/2019 isona.org COPA LLEIDA FS setzens  El Conca passa per sobre del Tremp en el debut a la Copa Lleida de Futbol Sala i guanya còmodament per 6 gols a 4. El primer gol arribaria al minut vuit a la sortida d'un córner, en jugada assajada, i que Javi marcaria gairebé des del mig del camp d'un fort xut. A falta de dos minuts pel final de la primera part arribarien dos gols més. En el segon gol de l'equip, Murilo recupera la pilota i la passa a Nicu que llença el contraactac desfent-se d'un rival amb un retall sec i assistint Joni que només a d'empènyer la pilota al fons de la xarxa i el tercer gol en una recuperació de Javi que marxa sol cap a porteria i bat al porter d'un xut a mitja alçada. Tots els tirs a porteria dels visitants a la primera part van anar fora, al pal o aturades pel Jan. A més a més, per aturar el vendaval de joc dels locals, els visitants van arribar a les cinc faltes quan encara quedava bastant per finalitzar la primera meitat. Només iniciar-se la segona meitat, al primer minut, Joni, jugant de tanca, va esprintar amb la pilota als peus la banda dreta desfent-se de dos rivals i des de fora l'àrea va xutar creuant la bola al segon pal i anotant el quart gol. I als cinc minuts de la segona, novament Joni, aconseguia el seu 'hat-trick' després d'un contraatac en recuperar la pilota quan els visitants estaven jugant amb porter-jugador. D'aquesta manera van jugar els visitants durant tota la segona meitat. El Tremp no va poder anotar el seu primer gol fins al minut trenta-dos, en un xut desviat per la defensa que va enganyar al porter. Joel anotaria el sisè gol en treure de córner i fer rebotar la pilota al porter. Els locals van relaxar-se i el Tremp només va poder maquillar el resultat amb tres gols continuant jugant amb porter-jugador. El Conca passa a vuitens de Copa en un vibrant derbi i continua sumant per victòries els partits oficials com a local davant el Tremp en el cinquè derbi disputat a casa, el primer de Copa, i tenint en compte que el Conca redebuta com a equip i juga a Tercera i el Tremp ho fa a la categoria superior de Segona Divisió Catalana.
23/11/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 07_ 
- El Conca obre el caseller de derrotes.
- El Conca talla la ratxa de 6 partits seguits sense perdre (4 victòries i 2 empats).
- El Conca talla la ratxa de 3 partits seguits sense perdre fora de casa (2 victòries i 1 empat).
- El Conca iguala el partit a fora de casa de la jornada 04 amb més gols: 3.
- El Conca suma el partit fora de casa amb més gols encaixats: 4. Supera els 2 encaixats a Vila-sana.
- Partit amb més gols entre els dos equips fora de casa: 7. Supera els 5 del Vila-sana 3-2 Conca.
- Iguala la seva pitjor classificació de la jornada 01: 4t classificat.
- Javi, amb 2 gols, el jugador que més gols a marcat en un partit fora de casa.
- Javi amplia la ratxa de 5 jornades seguides anotant: 10 gols.
- Javi amplia la ratxa de 3 jornades seguides anotant fora de casa: 4 gols.
- Javi continua com a pitxitxi de l'equip amb 11 gols, seguit de Jonatan amb 5.
- Javi, amb el primer gol a Térmens, anota el gol 1.000 de la història del club.
23/11/2019 isona.org JORNADA 07 El Conca perd el primer partit de la temporada en caure derrotat a la pista del Térmens per 4 gols a 3. Als cinc minuts els locals van anotar dos gols i en farien un altre ja entrada la primera meitat per anar a vestuaris amb un tres a cero favorable. A la represa, el pulmó de l'equip Javi va anotar el primer gol visitant quan ja havien transcorregut setze minuts de la segona part. Els locals van tornar a anotar passats cinc minuts. El Conca va fer una última apretada i va anotar als últims minuts dos gols més: un altre cop Javi i el tercer de Jonatan. Però no hi va haver temps per més i el Conca no va poder sumar cap punt i deixa de ser l'únic equip que encar no havia perdut a la lliga. Combinat amb els resultats de la jornada, baixa fins la quarta posició a dos punts del liderat. El primer gol de Javi va significar el gol 1.000 en la història del club.
19/11/2019 isona.org El partit de Copa Lleida davant el Tremp es disputarà el divendres 29 a les 21:30h.
16/11/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 06_ 
- Iguala la seva millor classificació: 1r.
- El Conca suma 2 victòries seguides a casa.
- El Conca porta 6 partits seguits sense perdre: 4 victòries i 2 empats.
- El Conca porta 3 partits seguits sense perdre a casa: 2 victòries i 1 empat.
- Augmenta el récord de més gols marcats a casa: 7.
- El Conca aconsegueix la victòria més amplia a casa: 5 gols de diferència.
- Iguala el récord de menys gols rebuts a casa: 2.
- Ha estat el partit amb més goles entre els dos equips a casa: 9.
- Javi posa el récord de gols marcats en un partit a casa en 5.
- Javi i Jonatan han marcat els 3 partits jugats a casa: Javi 7 gols i Jonatan 3.
- Javi amplia el pitxitxi de l'equip amb els 5 gols i en suma 9.
- Javi amplia el récord de jornades seguides marcant: 4 amb 8 gols.
- Inur veu una altra groga i ja en suma 4.
16/11/2019 isona.org JORNADA 06_ El Conca goleja al Balaguer Vedruna B per 7 gols a 2 i amb els resultats de la jornada torna a situar-se líder de la categoria. Tot i el resultat final, la primera part va tenir una altra història. L'equip visitant es va aprofitar de la poca intensitat dels locals per marxar al descans amb un avantatge de 0 gols a 2. Amb la lliçó apresa, el Conca va sortir a totes i va endosar als visitants un contundent parcial de set gols a zero a la segona part, amb Javi com a figura amb cinc gols anotats. Només als primers sis minuts de la represa, el Conca va anotar quatre gols en tromba, obra de Jonatan, Javi per partida doble i Joel. Poc després, Javi tornaria a marcar el seu tercer gol. Als últims tres minuts acabaria d'arrodonir el marcador amb dos gols més i el repóquer de gols al seu compte particular. Davant aquest vendaval de joc ofensiu, els rivals es van veure desarbolats i un dels seus jugadors va acabar expulsat. El Conca continua sense conèixer la derrota en aquestes sis jornades de lliga i amb la derrota del Fonollosa B és l'únic equip de la categoria que encara no ha perdut.
15/11/2019 isona.org La 'Copa Lleida Futbol Sala' emparella el Conca d'Allà amb el Guaja Aventuras CFS Tremp. Es jugarà a Isona en ser el Conca en categoria inferior. Inicialment es jugarà el dijous 28 a les 21:30.
10/11/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 05_ 
- El Conca amplia la ratxa de partits sense perdre: 5, 3 victòries i 2 empats.
- El Conca continua sense perdre fora de casa: 3, 2 victòries i 1 empat.
- Amb l'empat, al Conca se li escapen els primers punts fora de casa.
- Iguala el partit amb menys gols fora de casa: 1.
- Javi iguala el registre de Jonatan en jornades seguides marcant: 3, també amb 3 gols.
- Javi es posa pitxitxi de l'equip amb 4 gols. El segueix Jonatan amb 3.
- Inur augmenta el casiller de targetes grogues: 3; Óscar i Javi el segueixen amb 2.
10/11/2019 isona.org JORNADA 05_ El Conca empata a un gol a la pista a l'aire lliure del Bellmunt i se li escapen els primers punts fora de casa, costant-li baixar a la segona posició, sumant que altres equips han recuperat partits ajornats el cap de setmana passada que era jornada de descans. I això que el Conca als cinc minuts ja es va avançar al marcador, amb gol de Javi. El partit va arribar amb aquest resultat al descans. A la segona meitat els rivals volien aconseguir sumar algun punt i ho van aconseguir amb un gol que establiria el marcador final d'empat a un gol. Negativament destacar que els equips, i potser la culpa la té la Federació, no informen d'on es juga amb prou antel·lació; fins a última hora encara no es sabia si es jugava a Bellcaire o a Bellmunt. Fins i tot, si l'equip serien els uns o els altres. Finalment es va jugar contra el Bellmunt a Bellmunt, però veient tal desconcert i confusions, a l'acta queda reflectit, se 'suposa' que erròniament, que l'equip era el Bellcaire. De la banda positiva, el Conca continua sense perdre cap partit, amb tres victòries i dos empats.
27/10/2019 isona.org El Conca presenta una al·legació davant el Comitè de Competició pel tercer gol concedit al Peramola, quan va ser l'àrbitre quan al redacta l'acta va confondre la G de groga que li havia tret al porter, per una G de gol.
26/10/2019 isona.org
fcf.cat
Amb la jornada completada aquest dissabte, i a la espera que alguns rivals disputin els seus partits ajornats, el Conca continua per segona jornada com a líder de la categoria

25/10/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 04_ 
- Millor classificació de l'equip per segona setmana seguida: 1a posició
- El Conca amplia la ratxa de victòries seguides: 3
- El Conca amplia la ratxa de victòries seguides fora de casa: 2
- El Conca amplia les jornades seguides sense perdre: 4 (3 victòries i 1 empat)
- El Conca amplia la ratxa de partits sense perdre fora de casa: 2 (2 victòries)
- Record de gols fora de casa: 3, superant el gol marcat a la jornada 02 davant l'EFS Cervera B
- Iguala la victòria per menys gols de diferència fora de casa: 1
- Més gols encaixats fora de casa: 2, a l'anterior en va encaixar 1.
- Partit amb més gols entre els dos equips fora de casa: 5.
- Javi atrapa en el pitxitxi de l'equip a Jonatan, amb 3 gols.
- Inur es converteix en el jugador més amonestat amb 2 grogues.
25/10/2019 isona.org JORNADA 04  El Conca compta per victòries les visites i guanya per 2 gols a 3 a la pista del Vila-sana, en partit disputat el divendres a les 21:30. Es va avançar amb gol de Murilo, ràpidament respost pel conjunt local amb un altre gol. Així s'arribaria al descans. No va ser fins quan faltaven quatre minuts per finalitzar que el Conca va anotar dos gols, obra de Joel i Javi, per agafar un marge suficient per marcar distàncies amb el rival. Aquest només va poder escurçar distàncies faltant dos minuts pel final. Amb aquest resultat el Conca continuarà líder. Murilo i Nicu debuten amb l'equip i completen la plantilla d'onze jugadors.
23/10/2019 isona.org El Conca per fi tramita les fitxes de Murilo i Nico i podran debutar aquest divendres a la pista del Vila-sana.
20/10/2019 isona.org El Conca acaba la jornada líder en caure el Térmens a casa davant el Calaf i ho fa en solitari amb 7 punts. Algun equip amb partits ajornats el podria atrapar i només el Fonollosa B, que només ha disputat un partit en tres jornades, el podria superar.
19/10/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 03_ 
- El Conca encadena dos victòries seguides (1 local i 1 visitant).
- El Conca encadena tres partits sense perdre (2 victòries i 1 empat)
- El Conca porta dos partits sense perdre a casa (1 victòria i 1 empat)
- El Conca marca 5 gols com a local i supera els 2 de la primera jornada.
- El Conca encaixa un gol més que la primera jornada: 3 gols. Val a dir que un Gol el va donar l'àrbitre al fer l'acta confonent-se amb una Groga.
- Amb 8 gols entre els dos equips, de moment és el partit amb més gols a casa entre els dos equips.
- El Conca aconsegueix la seva millor classificació, arribant a la primera posició.
- En ser la primera victòria a casa, inaugura el registre de victòria per més gols de diferència amb 2.
- Jonatan encadena tres partits anotant un gol.
19/10/2019 isona.org JORNADA 03_ Primera victòria a casa del Conca per 5 gols a 3. Tot i arribar-se a la mitja part sense gols, a la represa es va definir millor. Els visitants es van avançar, però el Conca va apretar per capgirar el marcador i va anotar quatre gols en cinc minuts, anotats per Joni, Javi, Sergi i Inur. Tot seguit els visitants van retallar distàncies. Quan quedaven dos minuts pel final, Óscar va rematar el partit amb el cinquè gol. Com a anècdota, l'àrbitre va ensenyar targeta groga al porter per tocar les mans fora de l'àrea quan quedava un minut, però a l'hora de fer l'acta va confondre la G de groga per G de gol i va donar un tercer gol als visitants. Es presentarà una al·legació al Comité de Competició perquè esmeni aquest error. També assenyalar que a l'inici del partit l'equip del Conca va fer-se una fotografia d'equip amb el patrocinador de les samarretes: Xolís del Pallars. El Conca dormirà líder de la categoria, tot esperant que demà acabin els partits de la jornada.

13/10/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 02_ S'amplia l'estadística de partits seguits sense perdre: 2 (1 empat i 1 victòria). A més a més s'enceten les següents estadístiques:
- partits seguits guanyats: 1
- partits seguits guanyats a fora: 1
- partits seguits sense perdre a fora: 1
- partit amb més gols a favor a fora: 1
- partit amb menys gols a favor a fora: 1
- partit amb menys gols en contra a fora: 0
- partit amb més gols entre els dos equips fora de casa: 1
- victòria amb més gols de diferència a fora: 1
- jugador amb més partits seguits marcant: Joni - 2 partits
13/10/2019 isona.org JORNADA 02_ Primera victòria de la temporada aconseguida a la pista de l'Escola FS Cervera B per un ajustat 0 a 1. El Conca s'enfrontava a un equip molt jove que els va plantar cara en tot moment. Tan sols va poder anotar un gol de penalty al minut 11 transformat per Jonatan i que serviria per endur-se els tres punts. Els dos equips ja no van poder anotar cap gol, donant valor a les defenses.
05/10/2019 isona.org Pots fer-te soci del club per 20 €, parella 30 € i familiar 50 € i beneficiar-te de descomptes a la barra del bar els dies de partit.
05/10/2019 isona.org ESTADÍSTIQUES JORNADA 01_ S'enceten les estadístiques en els següents apartats:
- partits seguits sense perdre: 1
- partits seguits sense perdre a casa: 1
- partits seguits sense guanyar: 1
- partits seguits sense guanyar a casa: 1
- partits seguits empatats: 1
- partits seguits empatats a casa: 1
- partit amb més gols a favor a casa: 2
- partit amb menys gols a favor a casa: 2
- partit amb més gols en contra a casa: 2
- partit amb menys gols en contra a casa: 2
- partit amb més gols entre els dos equips a casa: 4
- empat amb més gols a casa: 2
- empat amb menys gols a casa: 2
- Primers golejadors: Javi i Jonatan amb 1 gol
- Jugadors amb més targetes: Javi, Jonatan, Óscar i Inur: 1 targeta groga
05/10/2019 isona.org JORNADA 01_ El Conca debuta a la Lliga amb un empat a 2 gols a casa davant el CFS Calaf 2019. Els visitants es van veure sorpresos per l'arrancada de partit dels locals, que es van avançar amb dos gols en els primers dos minuts de partit. Javi va marcar el primer gol al primer minut i Joni el segon al segon minut. A partir d'aquí i fins al final del partit els dos equips van lluitar d'igual a igual en ocasions, duresa, oportunitats,... Però l'única diferència va ser que l'equip forani va veure porta. Primer al minut vuit de la primera part per escurçar distàncies en el marcador abans d'arribar al descans. I a la segona meitat, anotant el segon gol quan quedaven dos minuts pel final del matx per deixar el resultat final en empat.

04/10/2019 isona.org El Conca debutarà demà a la primera jornada de Lliga a casa davant el Calaf 2019. Dels dotze equips del calendari presentat al mes d'agost, ara són catorze. Segueixen segons aquest el Calaf, Conca, Tèrmens, Anglesola, EFS Cervera B, CFS Balaguer Vedruna B, FS Vila-sana i Dynamo Cervera Futsal. S'hi afegeixen: CE FS Fonollosa B, FS Bellmunt, CFS Alcarràs, CFS La Ràpita, FS UE Peramola i CF Montgai. No hi seran: La Sentiu B, EFS Comtat d'Urgell B, Bellvís ni CFS Tàrrega.
21/09/2019 isona.org Nova victòria del Conca en partit de pretemporada, davant el mateix rival, el Pub Lips d'Artesa de Segre. Aquest cop en partit disputat al seu camp aquest dissabte a les 19:30h. Tot i avançar-se en el marcador el Conca, el conjunt local va capgirar el marcador amb dos gols a l'arribar al descans. A la represa, el Conca va passar per sobre del seu rival marcant-li sis gols. Van fer hat-trick el Joni i l'Inur i Óscar va anotar-ne un altre. També van jugar el Jan (porter), Javi, Sergi, Joel i Nico. Va faltar el Murilo, Adrià i Toni.
16/09/2019 isona.org Així d'espectacular serà la nova samarreta:

14/09/2019 isona.org Victòria del Conca per 5 gols a 2 en el primer partit de pretemporada jugat a casa davant el Pub Lips Artesa de Segre a les 17:00h al municipal d'Isona. Els visitants, equip de la categoria superior (2a catalana), va avançar-se en el marcador al minut onze. Sergi va empatar el partit a l'últim minut abans d'arribar al descans. Només començar la segona part, al primer minut Javi va posar en avantatge als locals. Els visitants van trobar-se més cansats en només disposar d'un parell de canvis i el Conca es va buidar atacant fins anotar tres gols més, obra de Javi, Joni i Inur. Els visitants van maquillar el resultat amb un segon gol als minuts finals. Vam disputar el partit tots els jugadors de l'equip: Jan, Toni, Joel, Joni, Nico, Adrià, Sergi, Javi, Inur, Óscar i Murilo. L'equip no disposava encara de l'equipació i va jugar amb samarretes blaves de l'anterior etapa de l'equip.

12/09/2019 isona.org
03/09/2019 isona.org Amistosos concertats: es disputarà el 14 a casa davant l'Artesa de Segre el primer i el 21 es jugarà a camp d'ells el segon.
24/08/2019 isona.org Es confirma el fitxatge del porter Jan i d'Inur i actualment l'equip compta amb 11 jugadors.
19/08/2019 isona.org Davant la dificultat de trobar data per realitzar el torneig de 12 hores, es decideix no fer-lo.
18/08/2019 isona.org Es va perfilant la plantilla. Avui s'ha fitxat a Murilo. De moment ja es compta amb Joni, Javi, Óscar, Toni, Joel, Adrià, Nico i Sergi.
16/08/2019 isona.org 'Xolís del Pallars' patrocinarà la samarreta de l'equip.
16/08/2019 isona.org La Federació Catalana de Futbol publica el calendari de competició, enquadrant l'equip a la Tercera Divisió Catalana de Futbol Sala grup 8 amb 12 equips participants: Anglesola, EFS Cervera B, La Sentiu B, FS Conca d'Allà, EFS Comtat d'Urgell B, CFS Balaguer Vedruna B, FS Vila-sana, FS CE Termens 2017, Servistar 2000 Bellvís, Dynamo Cervera Futsal, CFS Calaf 2019 i CFS Tàrrega.
06/08/2019 isona.org Es continua entrenant i es confirma la creació d'un equip sènior.
06/07/2019 isona.org Es decideix no organitzar el campionat d'estiu en previsió dels pocs equips que hi participarien.
06/06/2019 isona.org Persones interessades en tornar a formar equip de futbol sala al poble es reuneixen per mirar de tirar-ho endavant. S'intentarà durant l'estiu entrenar i intentar organitzar el campionat d'estiu de futbol sala.